Moren forstod ikke hvorfor sønnen ville have 2 madpakker: Sønnens svar får hende til at græde

Foto: Facebook

Dylan spurgte sin mor om hun ville smøre en ekstra madpakke, årsagen efterlod hende i tårer.

Josette Duran bor sammen med sin søn Dylan i Albuquerque, New Mexico.

Siden skoleårets begyndelse har Josette sendt sin dreng i skole med to madpakker. En til Dylan og en til en lille dreng, der sad uden mad.

Læs også

Løber finder forladt hundehvalp under maraton: Så gør kvinden noget uventet

Da Josette spurgte sin søn hvorfor at han ville have en ekstra med, fortalte Dylan at hans klassekammerat kun havde et stykke frugt med hver dag.

Josette har siden fundet ud af, at moren til Dylans ven for nylig havde mistet sit job. Hun var også den eneste forsørger for drengen. Josette har tidligere været hjemløs og boet i sin bil, så hun blev meget rørt over sønnens historie.

"Det her rammer mig, fordi for et par år siden var min søn og jeg hjemløse," siger Josette. "Jeg boede i min bil, og jeg vaskede ham på et offentligt toilet. Vi havde ingen mad."

Foto: Facebook

Efter at Josette begyndte at sende to madpakker med sin dreng, blev hun ringet op fra rektor og bad om, at Josette skulle komme ind på hans kontor.

Den lille drengs mor havde opdaget, hvad Josette lavede.

De to mødre mødtes på rektors kontor. "Jeg ved, det ikke er meget, men jeg har fået et job, og jeg ved, at du lavede mad til min søn," sagde hun til Josette, og tilbød hende penge.

Josette nægtede at tage imod penge.

I stedet allierede Josette sig med det volleyballhold, hun træner. Sammen samler de mange tusinde kroner ind. Disse penge går til at købe frokost til alle de børn, der har forældre, der ikke har råd til det på Dylans skole.

Her kan du se et Youtube klip om historien.

Læs også

Eurojackpot vinder fundet: Så svimlende højt er beløbet

.

Dagens Gossip