Mormor kæmper for at opdrage på hendes datters trillinger: En dag får hun en uventet besked

Foto: Facebook

I 2016 arbejde den 54-årige mormor som servitrice, mens hun tog sig af sin datters trillinger, det gjorde hun fordi hendes datter ikke selv kunne.

Shiela, en bartender, har været trillingernes eneste omsorgsperson, siden de kun var to måneder gamle. Hendes datter var en kæmpende enlig mor og havde allerede fået en lille baby, da hun fandt ud af, at hun var gravid med trillinger.

Fyldt med følelser følte den unge mor, at hun ikke ville være i stand til at give sine drenge det liv, hun ønskede at give dem.

Læs også

Som baby blev han efterladt i en skraldespanden af sin mor og var uønsket: I dag er historien en helt anden

Men så kom mormor Shiela og tog affære - selvom hun også havde det svært. Hun arbejdede som tjener, så pengene rakte knap nok. Men tanken om at overlade drengene til anden familie, kunne hun ikke døje.

Under sine vagter elskede Shiela at tale om sin datters 4-årige trillinger - Bentley, Ashton og Dalton.

Sammen var Shiela og drengene i stand til at klare hverdagen som én familie med færre penge end de andre – men med mere kærlighed og omsorg.

Shiela var så stolt af sine drenge, at hun ikke kunne stoppe med at tale om dem. Men en dag tog al hendes 'pral' om sine børn en uventet drejning og ville føre til, at hun græd på badeværelset.

Hun var utrolig stolt af Bentley, Ashton og Dalton og brugte enhver chance, hun fik, til at fortælle alle om sine drenge. Så en dag gik et par ind i baren, hvor Shiela arbejdede. Mens de ventede på at blive serveret, lyttede de til Shiela fortælle sin historie. 

Parret kunne ikke hjælpe; de var dybt berørte over bedstemoderens historie og hendes utrættelige kamp for at give sine trillinger alt.

Faktisk blev de så rørte, at de efterlod en lille besked i en seddel.

"Pas på disse drenge!" stod der på sedlen. Og ikke nok med det, men parret besluttede også at give den kæmpende mormor en meget generøs $300,00 oven i hendes $33,00 regning.

Efter begivenheden følte Shiela sig tvunget til at dele den gestus, der bragte tårer i øjnene. Hun postede et billede af regningen og skrev:

"Jeg gik på toilettet og græd, og jeg var målløs, for for mig er det mange penge."

 

Læs også

Alle troede, denne 92-årige var ludfattig - men så fandt de hans testamente

 

Dagens Gossip