Mors geniale vaske-trick går viralt: Koster under 10 kroner

Foto: Facebook/ Carlie Helmer

En mor har delt et genialt vaske-trick, som fuldstændig fjerner pletter, støv og snavs. Det gode er, at det koster næsten ingenting.

Mange mennesker har oplevet, at de har haft svært ved at vaske specielle snavs og pletter af deres tøj, uanset hvilke produkter de bruger, og hvor meget de vasker det.

Nu er dog en løsning.

En mor opslag på de sociale medier er gået viralt, efter at hun har delt hendes måde at vaske alt skidt og snavs ud af hendes tøj.

Læs også

Far til fire opgav madlavning: Så stoppede hans børn med at være kræsne

Måden er allerede blevet delt mere end 50.000 gange på Facebook, og det er der en årsag til. Alle pletter og snavs forsvinder nemlig for tøjet.

“Det får alt den opbyggede snavs, sved og skidt ud af dit vasketøj, og det gør dit tøj lettere og får det til at lugte nyt,” fortæller hun i sit opslag.

Kvinden ved navn Carlie deler herunder de tre ting, der skal gøres for at få renset ens tøj, så det bliver så godt som nyt.

Sådan får du helt rent tøj

1. Fyld et badekar eller en balje med varmt vand og tilføjer bagepulver, vaskepulver og eddike.

2. Tilføj dit vasketøj, og sørg for at det hele bliver vådt, og lad det derefter ligge i tre timer.

3. Når du er færdig, skal du tage dit tøj op igen, og derefter smide det ind i vaskemaskinen. Her sætter du det på en skyllecyklus. Bagefter skal det tørre, og så er det så godt som nyt

Tricket har taget nettet med storm, og folk der har kommenteret opslaget, har skrevet, at da de så de første resultater, fik de lyst til at vaske ALT i deres hjem.

Det er nemlig ikke kun tøj, men også gardiner og andet stof, der kan vaskes på denne måde, og det bedste er, at det næsten ikke koster noget.

Hvad angår mængden af bagepulver, vaskepulver og eddike, så har Carlie ikke nogen præcis ‘opskrift’. Hun skriver, at folk bare skal prøve sig frem.

Læs også

Mor deler fantastisk rengøringstip – Folk er forbløffede

 

Dagens Gossip