Mysteriet om forsvundet 4-årig pige løst: Mand indrømmer bizart barnemord på direkte tv

Morten Larsen

403 uger siden

|

25/10/2016
Han blev anholdt af politiet foran de rullende kameraer.

Dagens topnyheder

Flere af de tyrkiske tv-seere var tæt på at få teen i den gale hals, da der på direkte fjernsyn blev løst en tragisk mordgåde.

Himmet Aktur var aftens gæst i tv-programmet, der lokker mange af landets indbyggere hen foran tossekassen med løftet om, at værten Muge Anli er i stand til at afsløre de værste familietragedier i den bedste sendetid.

Udsendelsens omdrejningspunkt var en fire-årig pige ved navn Irmak Kupal.

Hun var midt i en leg foran sit hjem i byen Alaşehir i den vestlige del af Tyrkiet, da hun forsvandt som dug for solen, og i løbet af den direkte transmittering stod det klart, at de belastende beviser klæbede sig til aftens gæst, Himmet Aktur.

Til sidst blev de insisterende spørgsmål fra værten for meget for manden, der foran de rullende kameraer kom med den barske bekendelse om, at han var ansvarlig for pigens død.

Han blev straks anholdt af politiet og taget til afhøring, hvor han ifølge Metro kom med sin fulde tilståelse i sagen.

Himmet Aktur fortalte til betjentene, at han voldtog og kvalte pigen, der endte med at blive begravet i en sæk, skriver den britiske avis. 

Sækken gemte han under sin trillebør, før han dumpede liget i en offentlig container.

Han lagde den næste dag mærke til, at containeren ikke var blevet tømt, og derfor fiskede han den døde pige op fra affaldet, så han kunne begrave liget ved en nærliggende vingård.

Nu har politiet gravet de jordiske rester op fra marken, og i den forbindelse var politihunde i stand til at snuse sig frem til blod og hår fra pigen.

Dermed var der tale om en uheldig optræden i tossekassen for Himmet Aktur, der nu kan se frem til en lang fængselsstraf.

Oppe i toppen af artiklen er en video fra det dramatiske tv-program.