Mystisk video: Spøgelsesjæger stødte på børnespøgelse

Foto: Shitassz / Reddit

Det kan roligt siges, at denne ivrige spøgelsesjæger aldrig havde forventet, at han ville komme til at stå ansigt til ansigt med et børnespøgelse - eller i hvert fald dets silhuet.

Har man haft en meget særlig oplevelse, så er det ikke nogen hemmelighed, at mange vælger at markere dagen, da man dermed også markerer særlige begivenheder. Det er dog ikke alle begivenheder, der er lige fornøjelige eller morsomme, hvilket Hasan umiddelbart vil kunne bekræfte. 

Hasan Bar Bar, en YouTuber fra Jordan, har valgt at dedikere uhyre meget af sin tid til at udforske forladte of faldefærdige bygninger. Det kan virke spøjst for nogen, men det er dog ikke for håndværket, at han tager ud og efterforsker. Han gør dette, da han altid har ønsket sig at se et spøgelse eller andre væsener, der hører herunder. 

I videoen, som Hasan har uploadet til sin YouTube-kanal, vil man umiddelbart tænke, at han befinder sig i en bygning og er alene. Og hvis det ikke var nok, så blev det helt sikkert for meget for mange af seerne, da han endte med at støde på en spøgelsesagtig figur. 

Læs også

Kommer med afsløring: Blev seksuelt misbrugt af X Factor-medarbejder

Bygningen, som Hasan befinder sig i, ser mildest talt ud til at være blevet forladt under byggeriet, da det fremstår ufærdigt. Optagelserne vidner da også om dette, da væggene er nøgne og rådne, ligesom man kan se, at der er blevet spredt skrald udover det hele. 

Hasan, mens han filmede, endte med at blive noget så chokeret, da han kunne se noget, som tilnærmelsesvis kunne ligne et børnespøgelse. Det har også fået mange seere til at få gåsehud, men figuren forsvinder, hvilket får Hasan - modigt nok - til at sætte efter, hvilket dog viste sig at være forgæves. 

Optagelserne af den mystiske figur bliver delt flittigt, og den har blandt andet tiltrukket sig stor opmærksomhed på Reddit. 

Der gik dog ikke længe, før at man kunne læse flere kommentarer, hvor folk anklagede Hasan for at have faket sine optagelser. De mener altså, at han har redigeret optagelserne, og at der slet ikke er et spøgelse foran ham. Hasan sender dog live, så alle kan tage med ham, når han er ude på sine ekspeditioner. 

Hasans video blev offentliggjort på YouTube den 21. marts, og den er siden da blevet delt til nær og fjern, herunder på det sociale medieplatform, Reddit. 

Foto: Shitassz / Reddit

"Mystisk video. Du kan høre frygten i stemmen. Det hele er live, så det er irriterende at se, at han bliver anklaget for at forfalske sine optagelser," skriver en til videoen. 

"Det er skam rigtigt nok og er ikke falsk. Du kan tage et kig på hans YouTube-kanal eller Snapchat, hvor han har flere optagelser af, at han får ting kastet efter sig i forladte bygninger," tilføjer en anden.

Det endte såmænd med at udvikle sig til en raserende debat, og der kom flere på banen, der skrev, at Hasan kunne have fået hjælp af et barn, som han ville få til at fremstå som spøgelset. 

Læs også

Stort smitteudbrud: Flere tusinde påvirket

 

Dagens Gossip