Når moren ser hvad faren lærer datteren, smelter hendes hjerte: Nu er klippet gået viralt

26/09/2023 19:26

Nicolai Steinicke

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Moren blev noget overrasket.

Mest læste i dag

Da hun så dette øjeblik mellem far og datter, smeltede hendes hjerte straks. Men det var ikke kun Cayley Wilders fra Kent, England, der havde det sådan, men også millioner af andre. Moderen lavede en video af det magiske øjeblik og lagde den på TikTok for et par dage siden. Det virale hit har nu nået godt syv millioner klik.

I klippet kan du se far Connor øve sig i at springe med sin datter Arabella (2). Du læste rigtigt: Britten hopper op foran den lille for at vise hende, hvordan man gør det ordentligt.

I Storbritannien er børnepasning meget vigtig. Børnene bliver jævnligt testet på færdigheder som sprog, sociale færdigheder, hørelse, se og også motoriske færdigheder såsom spring.

Kort før den næste af disse undersøgelser havde Arabella kun et problem med sidstnævnte.

"Da jeg fortalte min mand, at det at springe over var den ene ting, hun ikke kunne gøre, ville han selv se og tog hende med til baghaven for at øve sig," fortalte Cayley Newsweek.

Så blev moderen virkelig begejstret: "Jeg var ovenpå og arbejdede hjemmefra og hørte dem i haven, så jeg så dem begge hoppe sammen udenfor. Jeg var stolt og glad for at have dem begge."

Mens man i Tyskland skal til børnelægen til de såkaldte U-undersøgelser, får man i den britiske pendant tildelt en sundhedsrådgiver.

To-årige Arabella har nu haft sin store dag.

"Træningen med min mand virkede åbenbart, og hun kan nu hoppe, og hun var virkelig begejstret, da vi bad hende om at vise os det," sagde Cayley.

Men barnet var i stand til at imponere ikke kun sine forældre, men også sundhedsrådgiveren med sine springevner. Hertil kom publikum på TikTok, som ikke sparede på likes eller hjerte-emojis.

"Jeg synes, vi skal værdsætte og anerkende fædre mere, fordi de ikke får nok af det," sluttede moderen.

Herunder kan du se det skønne klip.