Nabo raser: Du ødelægger vores område

Foto: Facebook

Det er absolut ikke pæne ord, der er fundet frem i denne sag, hvor en nabo raser over kvindes kreative stil.

Hun ville egentlig bare gøre området lidt mere opmuntrende at bevæge sig rundt i. Men det var ikke alle, der synes, at det var en god ide.

Kvinde havde valgt at male sin garageport. Men ikke blot i en ‘kedelig’ farve, men derimod som en stjernehimmel. Hun var ganske tilfreds med det kreative resultat, men det var der en nabo, der absolut ikke var, skriver Mirror. 

Læs også

Troede hun havde gjort et godt køb: Så opdager hun, hvad sofaen har været brugt til

Naboen, som det ikke er lykkedes at opstøve, sendte et brev til kvinden, hvori hun blandt andet bliver anklaget for at forringe værdien af de andre huse i gaden - på grund af en malet garageport.

I brevet står der:

“Du har lige forringet værdien af alle huse i gaden med dit afskyelige graffiti foran dit hus. Det har fået hele området til at ligne en lavindkomst ghetto,” raser naboen og skriver også, at det er ‘respektløs’ af kvinden.

Det var ikke pæne ord den rasende nabo fik nedfældet i sit brev. Foto: Facebook.com.

“Du kunne have malet det indenfor, i stedet for at tvinge alle andre til at skulle leve med det,” skriver naboen også.  

Bor ikke i samme gade

Det viser sig dog, at naboen ikke bor i samme gade som kvinden med de kreative evner. Det afholder dog ikke vedkommende fra at brokke sig. For alle dem der fremover skal besøge vedkommende skal køre forbi ‘det lort’, når de skal på visit.

Brevet er blevet delt på Facebook, hvor der ikke er mange, der har meget tilovers for den utilfredse nabo. Til gengæld opfordrer de kvinden til at fortsætte den kreative stil, og der er også en, der har ondt af naboen.

“Tænk at være så utilfreds med dit liv, at noget så ligegyldigt får dig op i det røde felt.”

Hvad synes du? Er kvinden i sin gode ret? Eller burde hun vise hensyn til naboerne? Du kan se den omtalte garageport herunder.

Det var den garageport, der fik en nabo op i det røde felt. Foto: Facebook.com.

 

Læs også

Medie: Putin er uhelbredeligt syg

 

 

Dagens Gossip