Nær smidt ud af supermarked: Kvinde bruger sin g-streng som mundbind

Foto: Twitter

En kvinde blev pludselig yderst kreativ, da hun stod til at blive smidt ud af et supermarked, fordi hun ikke var iført et mundbind.

En kvinde, der stod til at blive smidt ud af et supermarked i Sydafrika, fandt en alternativ løsning på problemet. I hvert fald mente hun, at hun havde noget på sig, der sagtens kunne bruges som et mundbind.

Læs også

Højt smittetryk: Nu kommer de og ringer på din dør

Det ser man i en video af en sydafrikansk kvinde, der er gået viralt på de sociale medier. Her ser man, hvordan hun midt i et supermarked beslutter sig for at hive sin g-streng af og bruge den som mundbind. 

Den underlige episode udfoldede sig i en Pick n Pay i Sydafrika, da en sikkerhedsvagt, der er ansat af supermarkedet, pointerer over for kvinden, at det er påkrævet at være iført et mundbind. Samtidig understregede han, at hun straks skulle forlade butikken, hvis ikke hun ville tage et mundbind på. 

Hvad de færreste sandsynligvis havde forventet er, at den sydafrikanske kvinde dernæst stikker hænderne op under sin kjole og hiver sin sorte g-streng af. Dernæst sætter hun den foran munden som et mundbind.

Læs også

Efter dramatisk kidnapning: Nu er der nyt

I videoen kan man høre, at en chokeret kunde siger "Hvad sker der?" - og det var der forståeligt nok ingen af de øvrige tilstedeværende, der kunne svare på. Du kan se hele videoen herunder: 

 

Dagens Gossip