Nettet koger: Lille pige rider på kæmpe alligator til børnefødselsdag

Nils Würtzenfeld

391 uger siden

|

09/01/2017
En video fra en børnefødselsdag har chokeret nettet, da en lille pige blev fejret med en ridetur på en alligator.

Dagens topnyheder

Hvilken form for underholdning vil du glæde dit barn med til en børnefødselsdag?

En hoppeborg? En klovn? En softicemaskine? Eller hvad med en levende alligator?

Mens de fleste sikkert vil stå klar med ét af de tre første bud - eller en pony - så valgte et amerikansk forældrepar at inkludere en levende alligator i deres lille datters børnefødselsdag. Det skriver Daily Mail

Foto: Youtube

Fødselaren Katie og hendes gæster fik nemlig mulighed for at ride på det store rovdyr, mens de begejstrede forældrene havde travlt med at tage billeder af den mildest talt vanvittige begivenhed.

Navnet på den firebenede fødselsdagsgæst er Bubba, en knap 2,5 meter lang alligator på over 90 kilo, der er en del af ’Jim Nesci’s Cold Blooded Creatures' – et undervisningsprogram, der præsenterer børn for vilde dyr.

Foto: Youtube

Den opsigtsvækkende video stammer fra 2013, men er først begyndt at florere i år, hvor den er set af tusinder. Og de fleste, som har set videoen, gør store øjne over den atypiske børnefødselsdagsunderholdning.

Selvom det farlige rovdyr er ledsaget af en træner, der har til opgave at forhindre, at Bubba kaster sig over fødselsdagsgæsterne, har videoen vakt både vrede og chok blandt folk på nettet, som mener, at forældrene sætter børnenes liv i fare:

- Dette dyr er et farligt rovdyr, du kan ikke tæmme det eller gøre det venligt ligemeget, hvad du gør. Vi har vores uddannelse og vores almindelige sunde fornuft til at fortælle os, at vi skal holde os fra disse dyr, fordi de er farlige. Jeg har ondt af pigen, at hun har sådanne forældre, skriver Daryl Mico i kommentarsporet hos Daily Mail.

- Ingen respekt for dyret eller barnet. Dette burde ikke ske, konstaterer Catherine Lawson.

Foto: Youtube

Selv afviser Jim Nesci dog, at dyret skulle være til fare for de små fødselsdagsgæster, da situationen ifølge den rutinerede krokodilletæmmer var helt under kontrol. 

Se den omdiskuterede video herunder.