Nick har ikke vasket hår i 6 år: Det er der sket med det

Foto: TikTok

Nick, som for seks år siden valgte at stoppe med at bruge shampoo og balsam i sit hår, fortæller, hvad der ledte til, at han traf beslutningen.

Nick Coetzee var studerende, da han begyndte at frygte noget, som millioner frygter: at miste håret. 

Han bemærkede i tiden efter, at han blev mere og mere stresset, hvilket førte til, at han dagligt vågnede til at have tabt en håndfuld hår, hvortil han bemærkede en vigende hårgrænse.

Læs også

Peter vandt 60 millioner kroner: Påstår han fik kuponen stjålet

Det var først, da hans hårgrænse rykkede sig tilbage, at han bemærkede, at hårstrå var begyndt at falde ud - men de få hårstrå blev hurtigt til en hel håndfuld. 

Nick, hvis tabte hår var at finde overalt, fortæller i en TikTok-video, at det udelukkende blev værre, eftersom han var nødt til at medbringe en ekstra skjorte til undervisningen, fordi han vidste, at hans trøje ville ende med at være dækket af hår.

I søgen efter løsningen, kom Nick frem til den konklusion, at det må være et resultat af alle de kemikalier, man finder i shampoo og balsam.

Han valgte derfor at stoppe med at vaske sit hår.

I kan se videoen nedenfor:

@_nickcoetzee

Haven’t washed it in years ✋🏼 #nopoomethod #hairloss #hair #hairtok #fyp

♬ Paris - Else
 

"Overraskende nok blev mit hår meget sundere, og jeg har nu fundet ud af, at der er blevet startet en bevægelse omkring det her, der hedder #nopoombevægelsen," siger Nick, der ikke har brugt shampoo eller balsam i seks år.

Bevægelsen, som folk verden over sværger til, mener, at hårprodukter i bund og grund er et svindelnummer.

I de seneste år er følgerne strømmet til, efter der blev skrevet om de miljømæssige konsekvenser fra flaskerne samt om de kemikalier, de ofte indeholder.

Foto: TikTok/@_nickcoetzee

Men der findes naturligvis flere årsager til, at folk undlader at vaske deres hår, hvad enten det er for at spare penge eller blot fordi, man ikke ønsker at bruge shampoo dagligt.

"Du har måske hørt, at hvis du stopper med at vaske dit hår, bliver det fedtet. Det bliver det faktisk i omkring to-tre uger," forklarer han i videoen, hvorefter han tilføjer:

"Derefter vil dine naturlige olier komme tilbage, som du ellers fjerner med alle de kemikalier. Når det sker, kan dit hår igen være meget sundt, uden du behøver at vaske det."

Læs også

Han ville sende sit CV: Flipper ud, da han indser, hvad han har sendt

.

Dagens Gossip