Nostradamus forudsagde dronningens død: Her er flere forudsigelser for 2022

Foto: Shutterstock

Der er naturligvis masser af skepsis omkring Nostradamus' forudsigelser. For det virker lidt mystisk, at en mand fra 1500-tallet kunne forudsige hændelser 500 år senere.

De, der er skeptiske over for Nostradamus' forudsigelser, vil måske alligevel blive mødt med en vis undren, når de kigger på forudsigelserne for 2022.

Her har den franske spåmand ramt hovedet på sømmet hele tre gange med ret præcise forudsigelser. Blandt disse tre forudsigelser er der bl.a. en, der refererer til Dronning Elizabeths død.

Læs også

Ambulanceredder blev kaldt ud til sit eget hjem: Oplevede en fars værste mareridt

For at knytte forudsigelserne til aktuelle begivenheder, så er det selvfølgelig nødvendigt at foretage en fortolkning af de vers, som Nostradamus har skrevet.

I forbindelse med Dronning Elizabeths død forudsagde Nostradamus, at en dronnings død ville fremprovokere en hidtil uset magtkamp. Hvordan den magtkamp kommer til at udspille sig, det er stadig uvist, der er endnu ikke nogen tydelig magtkamp i det britiske kongehus.

I betragtning af at Nostradamus også forudsagde, at 2022 ville inkludere begyndelsen på en ny verdenskrig, hvilket sagtens kan kædes sammen med Ruslands invasion af Ukraine, er det forståeligt, at mange er opmærksomme på hans forudsigelser.

Ud over forudsigelsen om en Dronningens død, har Nostradamus også skrevet vers, det kan kædes sammen med den alvorlige økonomiske krise, som verden lige nu står over for.

"Honning vil koste meget mere end stearinlys, så høj vil prisen på hvede være."

Andre vers mener andre henviser til klimaændringer. Det er f.eks. dette: "Som solen vil hovedet forsegle det skinnende hav. De levende fisk i Sortehavet vil næsten koge."

Læs også

Vanvittigt: Så meget koster et 10 minutter langt varmt brusebad i dagens Danmark

 

 

Dagens Gossip