Pædofil tiggede sit offer om at holde mund: ’Jeg er for køn til at komme i fængsel’

Nils Würtzenfeld

356 uger siden

|

14/09/2017
Viralt
Foto: South Yorkshire Police
Foto: South Yorkshire Police
En 25-årig mand er blevet dømt for at have haft sex med en mindreårig pige. Selv har han dog forsvaret sig med, at han er for køn til at blive sendt i fængsel.

Dagens topnyheder

Ryan Kirk fra Rotherham i South Yorkshire i England er netop blevet idømt fire års fængsel for at have lokket en mindreårig pige til sex.

Selv forsøgte den nu 25-årige brite dog at trygle sit offer om ikke at fortælle det til noget, da han blev opdaget i sin forbrydelse. Det skriver Metro.

Offeret, en 15-årig pige, blev opsøgte af Ryan Kirk på Facebook, hvor han over seks måneder skrev med hende og fik opbygget et venskab og en tillid.

- Kirk var 22 år, da forbrydelserne fandt sted, og han vidste fuldt ud, at pigen kun var 15 år gammel, da han blev venner med hende over Facebook og påstod, at han kun var 19 år, lyder det fra DC Lee Corker, fra South Yorkshire Police.

Senere gik pigen med til at mødes, hvorefter han flere gange kørte hende til øde omgivelser, hvor han havde sex med hende.

- Han udnyttede fuldt ud en ung pige for at tilfredsstille sine egne syge og forskruede behov for kontrol og magt, fortæller DC Lee Corker.
 
Til sidst gik det dog op for Ryan Kirk, at han var blevet afsløret, og da han fandt ud af, at politiet var på sporet af ham, tiggede han den unge pige om ikke at fortælle nogen om, hvad der var sket.

Foto: South Yorkshire Police

- Da han blev opmærksom på, at politiet var involveret, tiggede og bad han pigen om ikke at fortælle, hvad der i virkeligheden var sket, ved at undskylde sig med, at han var for pæn til at komme i fængsel, forklarer DC Lee Corker.

Derfor instruerede Kirk den unge pige i, hvad hun skulle sige til politiet, så han gik fri.

Alligevel blev den unge mands forbrydelser afsløret, da pigen indrømmede, hvad der i virkeligheden var foregået.

Ryan Kirk blev siden anholdt og nægtede i første omgang anklagerne mod ham.

Siden har han dog indrømmet, at have haft sex med den unge pige. En indrømmelse der har udløst en fængselsstraf på fire år for grooming og sex med en mindreårig.

Læs også: 57-årig anklaget for voldtægt af 11-årige pige: 'Hun sad med spredte ben’