Par har sex på parkeringsplads ved McDonald’s - politiet er målløse over det, de finder på bagsædet

Arkivfoto: Polfoto

Mens de to elskere gik til den på forsædet, foregik der noget helt andet bag i bilen.

En mand og en kvinde blev for nylig anholdt i den amerikanske stat Connecticut, efter de angiveligt havde haft sex i deres bil på en parkeringsplads ved fastfoodkæden McDonald’s.

Det skriver det lokale medie CT Post.

På bilens bagsæde skulle der nemlig have siddet et seksårigt barn og overværet parrets samleje, som ifølge det lokale politi fandt sted omkring klokken 9.30 den 15. november 2016.

Læs også

Mor efterlod sin baby med barnets far - en time senere får hun det værst tænkelige opkald

- Da McDonald’s-ansatte forlod arbejdet, efter de havde fået fri, opdagede de en bil, som var parkeret på pladsen med to mennesker i den. Disse to mennesker så ud til at være i gang med seksuel aktivitet på forsæderne af bilen, mens et lille barn sad bag i bilen og så på, skriver Orange Police på det sociale medie Facebook.

- Betjente fandt ud af, at begge de anholdte var i bilen med en seksårig siddende på bagsædet. Barnet var vågent og opmærksomt. Den kvindelige anholdte var delvist afklædt, da politiet kom til stedet. De anholdte hævdede, at de kun havde krammet, efter at have spist på restauranten tidligere, tilføjede de.

Læs også

Mormor ligger død i kisten - fremmed kvindes rystende handling afsløret af overvågning

Men vidnerne skulle altså have haft en noget anden opfattelse af situationen. Da politiet valgte at anholde forældrene, blev barnet anbragt hos en slægtning.

Både manden og kvinden blev efterfølgende sigtet for at have krænket barnets blufærdighed, men de er nu blevet løsladt efter at have betalt kaution. 

 

Dagens Gossip