Par kører forbi bjerge med tog: Det de ser, får det til at løbe koldt ned ad ryggen på dem

13/10/2023 09:25

Nicolai Steinicke

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Da Stetson Tyler og Shannon Parker Da Stetson Tyler og Shannon Parker (44) for nylig tog en tur på en smalsporet jernbane, så de et syn, der fik deres blod til at løbe koldt ned ad ryggen.

Mest læste i dag

Der er altid historier om observationer, men der er meget få solide beviser for den sande eksistens af det gigantiske pelsvæsen fra bjergene.

Optagelserne fra et par fra Colorado kan muligvis genoplive diskussionerne om Bigfoot.

Stetson Tyler og Shannon Parker tog på en tur på Durango og Silverton Narrow Gauge Railroad på deres bryllupsdag.

Parret er overbevist om, at det var Bigfoot

De var på vej fra Silverton til Durango, da de så efter elge fra deres togsæder i bjergene. Det skriver Tag24.

Men det var ikke meningen, at amerikanerne skulle få øje på nogen elge: "Når vi passerer bjergene, ser Stetson noget, der bevæger sig og siger så: "Jeg tror, ​​det er Bigfoot." På de rejsendes billeder ser du faktisk et væsen, som strejfer rundt omkring den sparsomt bevoksede bjergside ved højlys dag.

Når væsenet ser ud til at lægge mærke til den smalsporede jernbane, krummer det sig ned mellem græsset og kigger mod skinnerne.

"Jeg ved ikke med dig, men vi tror virkelig på det," forklarer Shannon Parker om hendes Bigfoot-observation på Facebook. "Hvis du havde spurgt os før vores tur, ville vi have sagt, at [Bigfoot] måske var ægte, men nu er vi overbeviste."

Hun beskriver observationen som værende mindst 6 fod høj eller højere. Derudover siges væsenet at være blevet perfekt camoufleret i sine omgivelser baseret på dets udseende.