Par leder efter fjernbetjeningen i sofaen: Gør ækel opdagelse

Foto: Shutterstock.com

Et par fik sig noget af en overraskelse, da de ledte efter fjernbetjeningen i den sofa, de havde købt brugt.

Et par fik sig noget af et chok, da de for første gang skulle rengøre deres sofa, som de havde købt brugt.

Gemt væk i sofaens mørkeste krog fandt parret nemlig flere tusinde afklippede negle fra et menneske. Ikke nok med det, så de havde de ligget der i så lang tid, at de lignede ris.

Læs også

Vanvittigt: Så meget koster et 10 minutter langt varmt brusebad i dagens Danmark

Det unge par havde oprindeligt troet, at deres sofa, som de havde fået til en rigtig god pris, måske var stjålet. Det viste sig dog hurtigt, at den i højere grad havde været brugt som skraldespand.

Det hele startede efter Jess Louise og hendes kæreste tog sofaen med hjem. Da hendes kæreste skulle samle fjernbetjeningen, fik han i stedet fandt i en hel håndfuld af det ulækre indhold af sofaen.

Både chokeret og rystet valget Jess straks at dele et billede af det ulækre syn på Facebook, hvilket medførte, at historien om parrets sofa endte med at gå viralt.

Foto: Facebook

"ADVARSEL. Fjernbetjeningen lå langs siden af sofaen, og da han stak hænderne ned for at få fat i den, trak han dette ud," skrev hun, og fortsatte:

"Ved inspektion og flere sure opstød senere, fandt vi ikke hundredvis, men tusindvis af fingernegle af varierende størrelse."

"Jeg ved ikke, hvor stor en neglevækst denne person har, men vedkommende må have været på en form for kosttilskud. Eller havde omkring 10 ekstra hænder og fødder."

"Så støvsugede vi de resterende negle ud. Det lød som om ukogte ris, der blev støvsuget op. Gud, jeg har aldrig været så væmmet i hele mit liv."

Foto: Facebook

For yderligere at gnide salt i såret, hævder Jess, at de tidligere ejere så ganske renlige ud, og at de ikke havde givet hende nogen grund til at tvivle på sofaen.

"Jeg fandt et anstændigt sæt sofaer i et kæledyrs- og røgfrit hjem. Da de først blev leveret, lugtede de ikke og gav mig ingen grund til at være bekymret."

Læs også

Chokoladefans har bemærket et skjult budskab i Twix-logoet: Derfor er det der

 

 

Dagens Gossip