Passager bestiller vegetarmad på flyet - får en lang næse, da han får serveret dette

Foto: Steve Hogarty

En britisk flypassager følte sig temmelig snydt, da han forleden fik serveret et vegetarmåltid.

Britiske Steve Hogarty fik vist ikke helt, hvad han havde regnet med, da han for nylig bestilte et vegetarisk måltid ombord på et passagerfly fra det colombianske selskab Avianca.

Han har delt et billede af det lidt sparsomme måltid på det sociale medie Twitter, hvor de andre brugere morer sig over synet.

Det skriver britiske The Sun.

Læs også

14-årig pige giver håndskrevet brev til stewardesse på fly: 'Jeg har brug for hjælp'

Det viste sig nemlig, at måltidet var ganske vegetarvenligt og bestod af to stykker frugt, der var pakket ind i plastik, serveret i en bakke og med kniv og gaffel til:

- Det vegetariske måltid på dette fly er et æble og en pære, som er pakket ind i folie, skrev Steve Hogarty til billedet, der har fået mere end 600 likes, 187 retweets og 110 kommentarer på det populære medie, siden han delte det fredag den 17. november.

Ifølge The Sun har Avianca efterfølgende meddelt, at der skete en fejl, da de serverede det opsigtsvækkende måltid for Steve Hogarty.

De skulle have bedt ham om at kontakte dem omkring hændelsen og har udtalt, at ‘måltidet ikke lever op til deres standard, så de vil undersøge det hurtigst muligt’.

Det er efter ikke første gang, at en brugere af de sociale medier har delt billeder af spøjse særligt vegetarmåltider, som de har fået serveret på et passagerfly.

Læs også

Kvinde skal lige til at gå ombord på fly - så kigger hun på fremmed mand og indser, at noget er galt

Tidligere på året var der eksempelvis en anden flypassager, som følte sig lidt snydt, da vedkommende havde bestilt et vegetarisk måltid ombord på et fly fra Aegean Airlines.

Læs også

Afsløring: Danske mænd med disse navne bliver oftest tynde i toppen

Her blev der serveret en æske med et par stave af gulerod, selleri og peberfrugt.

Mand går ombord på sit fly - får et chok, da han kigger ned ad gangen

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip