Peter arver et 160 år gammelt hus som ingen vil have: 4 år senere er det uigenkendeligt

Foto: Youtube

Peter arvede sin oldefars gamle slægtsgård fra 1860. Naboer opfordrede ham til at rive huset ned, men Peter Larson ville noget andet.

Peter Larson fra Lansing, New York oplevede noget meget bemærkelsesværdigt for et par år siden. Det var dengang, at han og hans kone Hilarie havde et fælles hobbyprojekt, der ville tage tid og energi - men i sidste ende ville give dem meget tilbage.

Sådan arvede Peter et hus med rødder helt tilbage til 1860'erne. Huset havde bestemt set sine bedre dage og trængte hårdt til en større renovering.

Læs også

21-årig ‘mor’ til 15-årig fortæller at hun aldrig bliver taget seriøst

Han var faldet for huset, som han havde arvet. Han beskriver makeoveren som fire år, der ændrede hans liv for altid.

“Det viste sig at være en af de mest meningsfulde ting, jeg nogensinde har gjort i mit liv.

“Det lære mig, hvor tilfredsstillende det kan være at gøre noget på egen hånd,” siger han.

Peter fortæller, at det var hans oldefar og hans kone, der byggede huset engang, og at han stadig har den dagbog, som hans forfader skrev under byggeriet. Din oldemor blev født i huset og må have boet der hele sit liv.

Peters farfar er også født i huset og må have boet det meste af sit liv indenfor disse mure, som emmer af familiehistorie.

Huset har stået tomt og uberørt siden Peters farfar døde i 1997.

Foto: Youtube

Ifølge Peter, som er arkitekt af profession, var det store hus og hele gården vurderet til $45.000, omkring 300.000 danske kroner, da de startede renoveringen. Parret sparede omkring 6.000 kroner om måneden og brugte det på at renovere huset. De tog det hele langsomt, skridt for skridt og formåede at flytte ind i deres historiske hjem.

I videoen her kan du se, hvordan Peter fik renoveret huset.

Læs også

Dreng blev mobbet for at være overvægtig og tabte 84 kilo: I dag er han uigenkendelig

 

.

Dagens Gossip