Pige blev mobbet og ville ikke med til galla: Så mødte en motorcykelklub op, og gjorde noget uventet

Foto: Facebook

At vokse op med en kronisk sygdom, er aldrig nemt, og det er kun hårdere når man bliver mobbet for det.

16-årige Shannon, lider af tarmsygdommen Colitis Ulcerosa og gigt. Som følge af sygdommene kan hun nogle gange være på hospitalet i flere uger ad gangen, det skriver Sosialnytt.

Så skulle man tro, at hendes klassekammerater ville overbærende. Men hyppigt fravær som følge af sygdommen førte til, at Shannon blev mobbet af sine klassekammerater.

Læs også

Gravid kvinde var bekymret over hunds stinkende prutter: Da sandheden kom frem blev hun rasende

“Det var forfærdeligt. Det har stået på så længe. Jeg gjorde mit bedste for at stoppe det, men skolen hjalp os ikke. Jeg følte ikke, at der var noget at gøre.” Fortæller Shannons mor Claire om mobningen.

“Jeg gider ikke føle mig utilpas hele aftenen.  Jeg vil bare gerne være sammen med de få venner, jeg har,” fortæller Shannon.

Claire postede et billede af sin datter i gallakjolen på Facebook: “Hun skulle have været til bal i aften, i denne smukke kjole, men på grund af mobning, valgte hun ikke at tage afsted.” Skrev Claire i opslaget.

Opslaget på Facebook, spredte sig hurtigt. 

En dag fik Shannon muligheden for at gå til galla alligevel. 120 motorcyklister var mødt op foran hendes hus, med deres motorcykler. Gruppen fra Gosport Scooter Club eskorterede hende til et seperat galla, de havde arrangeret - hvor mobbere ikke var tilladt.

Shannons nære venner, familie og kæreste var dog velkommen. Og sammen med dem, fik hun en oplevelse for livet.

Et klip om hændelsen, kan ses nedenunder.

 

Læs også

Oliver skulle med taxa: Turen på 15 min endte med at koste ham 300.000 danske kroner

 

Dagens Gossip