Pigens dukker skændes om, hvem der skal synge først - du har aldrig hørt noget lignende

Ane Sørensen

356 uger siden

|

21/09/2017
Viralt
Foto: Screendump fra YouTube
Foto: Screendump fra YouTube
Bugtaleren Darci Lynne imponerede med sit talent, da hun optrådte med sine to dukker i talentprogrammet America's Got Talent.

Dagens topnyheder

Den 12-årige bugtaler Darci Lynne blæste både dommere og publikum omkuld første gang, hun var på scenen i talentprogrammet America’s Got Talent.

Her sang hun duet med kaninen Petunia, og imponerede dommerne så meget med sit særlige talent, at de kvitterede med et tryk på den gyldne ‘buzzer’, som sender deltageren direkte videre til semifinalen.

Siden var den unge bugtaler gået videre til programmets finale. Her havde Darci Lynne taget både Petunia og musen Oscar med sig på scenen, hvor de skulle optræde live. 

Petunia og Oscar kunne dog ikke helt blive enige om, hvem af de to, der skulle have lov til at synge. Til sidst fik Darci Lynne dog overbevist sine to dukker om, at de sammen skulle synge Beatles-klassikeren ‘With a little help from my friends’.

Da de tre venner endelig foldede sig ud på scenen, begejstrede Darci Lynne endnu engang de fire dommere med sine helt utrolige evner.

Hør Darci Lynne, Oscar og Petunia synge i videoen lige herunder.