Pilot afbrød landing fordi passagerne ikke lyttede efter

Foto: TikTok

En pilot, der fløj med et passagerfly, måtte aflyse en landing, efter at personer på flyvningen ikke havde deres sikkerhedssele på.

Flyet fra selskabet Scoot, flyvning TR285 fra Bali til Singapore, fik besøg af det lokale politi, da det endelig landede.

Optagelser af hændelsen blev lagt op på TikTok, med videoer der viser politiet komme ind i flyet.

Læs også

Ruth prøver et par nye jeans i H&M: Bliver chokeret over synet i spejlet

Men TikToken uploadet af Audil Khalid starter med en meddelelse fra piloten om at bede passagerer om at spænde deres sikkerhedsseler, da den tidligere landing blev afbrudt på grund af, at folk ikke overholdte reglerne.

Piloten sagde også, at han 'lovligt ikke er i stand til at lande et fly, hvis kabinen ikke er sikret'.

Han tilføjede: "Vi vender nu igen om, og hvis vi er nødt til at gøre det igen af samme årsag, vil lufthavnspolitiet blive involveret, og de vil tage de nødvendige skridt."

Da flyet endelig landede, blev passagererne informeret om, at den lokale myndighed ville gå ombord på flyet, når det holdte helt stille. 

Som du kunne forvente, filmede mange på flyet, da betjentene kom om bord, da vi alle elsker lidt drama.

På grund af upassende adfærd fra en gruppe passagerer, herunder afvisningen af ​​at spænde sikkerhedsseler under landing, afbrød vores kaptajn indflyvningen til Singapore af hensyn til flysikkerheden.” Fortæller en talsmand for Scoot, det skriver Unilad.

Læs også

Det blev kaldt ‘det mest ikoniske mål nogensinde’: Så mange millioner kroner er ‘guds hånd’ solgt for i dag

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip