Politiet deler bekymrende nyt 7-årig dreng sporløst forsvundet: Nu er der nyt

16/10/2023 13:29

Kamille Isaksen

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu er der nyt i efterforskningen om den 7-årige dreng.

Mest læste i dag

Den syvårige dreng har i skrivende stund snart været forsvundet i et helt døgn, og nu er der nyt fra det norske politi.

Politiet har nemlig gjort fund af de solbriller, som man formoder, at den syvårige dreng bar, da han forsvandt søndag eftermiddag i Kristiansand i Norge.

Det skriver VG

Eftersøgningen af den syvårige dreng, der forsvandt søndag eftermiddag, fortsætter dog stadig intenst, selvom politiet har fundet de solbrillerne.

Solbrillerne blev fundet i nærheden af Vigeland, et naturområde i Lindesnes nær Kristiansand. 

Politiet er dog forsigtige med at tilskrive for meget vægt til dette fund og har iværksat en omfattende indsats for at lokalisere drengen.

Eftersøgningen er opgraderet med flere ressourcer, herunder en varmesøgende helikopter og en drone, der fokuserer på det område, hvor solbrillerne blev fundet. 

Politiet udtrykker bekymring for drengens sikkerhed, især i betragtning af det kolde vejr.

»Det er klart, at det haster med at finde drengen. Det var koldt i nat,« siger Trine Dragland, der er med til at lede eftersøgningen, om de maksimale 4 grader, der var natten til mandag.

Eftersøgningen er højt prioriteret, og der deltager op mod 200 personer herunder uniformerede betjente, Røde Kors, Hjemmeværnet og civilpoliti.

»Vi leder med fuld styrke i området, hvor han sidst er set, men vi har ikke gjort nogle fund i løbet af natten. Det er meget mørkt og koldt nu. Vi gør alt, hvad vi kan for at finde ham hurtigst muligt,« sagde Eyvind Formo, der har været i spidsen for eftersøgningen natten til mandag.

Hertil fortæller eftersøgningsholdet, at de står overfor vanskeligheder på grund af det krævende terræn. Dog understreger politiet, at de stadig har håb om at finde drengen i live.

Drengen forsvandt, da han var sammen med sin familie på en udflugt i Vigeland. Politiet har været ude og sige, at der ingen indikationer på, at der skulle være sket en forbrydelse, men de opfordrer lokalbefolkningen til at holde øjne og ører åbne.