Politiet efterforsker ubegribelig sag: Lille baby sat til salg på nettet

Foto: Privat/eBay

En lille pige blev angiveligt forsøgt solgt i en bizar salgsannonce på eBay.

Det tyske politi efterforsker i øjeblikket en opsigtsvækkende sag, hvor en lille pige angiveligt skulle være blevet sat til salg på det populære salgssite eBay. 

Det skriver britiske Mirror. 

Læs også

Ingen vil lege med 1-årige Charlie - grunden får folk på nettet til at rase

Ifølge salgsannoncen skulle den lille pige lyde navnet Maria, være omkring én måned gammel og komme fra byen Duisburg. Prisen for det lille barn lød på 5.000 euro (omkring 37.000 danske kroner red.).

Annoncen skulle efter sigende være blevet pillet af eBay igen efter bare en halv times tid, men da skulle den allerede være gået viralt på flere sociale medier.

Foto: Privat/eBay

Ifølge Pierre Du Bois, som er talsmand for eBay, fjernede de opslaget og informerede politiet så snart, at de blev gjort opmærksom på den bizarre sag.

Foto: Privat/eBay

Personen bag den groteske annonce havde vedhæftet flere billeder af et lille mørkhåret spædbarn i nattøj på det kontroversielle opslag.

Læs også

11-årige dreng leger på stranden - så gør han en skræmmende opdagelse i klitterne

Det står endnu ikke klart, om barnet rent faktisk var til salg, eller om der blot var tale om en falsk annonce. Ifølge Pierre Du Bois er der tidligere set flere tilfælde, hvor brugere har lavet den slags.

 

 

Dagens Gossip