Politiet finder nøgen våd kvinde på gaden, som kalder sig havfrue: Så ser de fødderne

Nils Würtzenfeld

380 uger siden

|

06/04/2017
En mystisk kvinde dukkede pludselig op i den amerikanske by Fresno og forklarede politiet, at hun var en havfrue.

Dagens topnyheder

En både mystisk og absurd sag tog sin begyndelse natten til tirsdag nær Eagle Spring Golf and Country Club i byen Fresno i USA, der ligger mellem Los Angeles og San Francisco.

Klokken 03.15 opdagede en kvindelig bilist nemlig en våd og stort set nøgen kvinde, der kun iført sports-bh vandrede rundt i området omkring golfklubben.

Det skriver engelske Independent.co.uk.

Bilisten stoppede straks op og spurgte, om kvinden var okay, og om hun skulle køres på hospitalet.

Det takkede den våde og nøgne kvinde ja til, hvorefter de to kørte til en skadestue i Fresno, hvor politiet efterfølgende blev tilkaldt.

Da politiet forsøgte at udspørge kvinden, var det eneste, de fik at vide, at hun hed Joanna og at hun var en havfrue.

Selvom den mystiske kvinde ikke var iført fiskehale, så var der alligevel en smule om snakken, for da politiet kiggede ned på kvindes fødder, opdagede de, at hun led af syndaktyli – sammenvoksede tæer. 

Foto: Fresno Police Department

- Hun var våd og fortale os, at hun havde været i en sø, at hun havde haft brug for hjælp og brug for at komme på et hospital, fortæller Mark Hudson fra Fresno Police Department.

Politiet tog hende efterfølgende med på stationen, hvor de forsøgte at blive klogere på den mystiske kvinde.

Men hver gang betjentene forsøgte med et nyt spørgsmål, svarede kvinden ’det ved jeg ikke’ til stort set alle spørgsmål.

Hun fastholdt dog, at hun var en havfrue.

Efterfølgende forsøgte politiet at finde kvinden i deres arkiver, ligesom man tog hendes fingeraftryk, men intet dukkede op.

Foto: Fresno Police Department

Politiet beskriver kvinden som værende mellem 16 og 30 år gammel. Hun har brunt hår og brune øjne og har som sagt sammenvoksede tæer.

Ifølge Karon Renwick, der er nabo til stedet, hvor kvinde blev fundet, er der noget underligt ved det hele. For som hun siger:

- Det sker nogen mystiske ting heroppe. For vi befinder os i bjergene, lyder det fra den bekymrede nabo.