Politimand hører besynderlige lyde fra skraldespand - da han løfter låget, får han travlt

Ane Sørensen

392 uger siden

|

13/01/2017
Viralt
Genrefoto: Shutterstock
Genrefoto: Shutterstock
Den amerikanske betjent Scott Charleswood fik en overraskelse, da han fandt syv små forfrosne hvalpe i en skraldesæk.

Dagens topnyheder

En kold lørdag aften sidst i december ringede telefonen hos den amerikanske betjent Scott Charleswood, da han rykkede ud, gjorde han et hjerteskærende fund.

Det skriver Global News.

Det viste sig nemlig, at syv nyfødte hundehvalpe var blevet proppet ned i en skraldesæk og efterladt i en skraldespand i staten Indiana. 

- Jeg hørte en lille hvalp pibe, og så stoppede den, så jeg begyndte at gennemsøge skraldesækkene. Jeg tog dem tilbage til bilen én ad gangen og pakkede dem ind i min jakke og skruede op for varmen i min bil, siger Scott Charleswood.

Bagefter skyndte betjenten sig at køre hvalpene til et lokalt dyreinternat i håb om, at de kunne hjælpe med at redde de små hundes liv.

Her tog medarbejderen Tara Harris imod hundehvalpene, som hun vurderede, formentlig var kommet til verden tidligere den samme dag. 

Tara Harris og andre frivillige har efterfølgende plejet hvalpene i døgndrift. Hundene ser ud til at trives og vil efter planen være klar til at få nye hjem engang i februar. Scott Charleswood overvejer selv at tage en af hvalpene til sig - han har allerede et par hunde derhjemme, som er blevet reddet fra lignende situationer.

Mød Scott Charleswood og de syv små hundehvalpe i videoen herunder.

En anden dyreven fik også noget af en overraskelse, da han pludselig hørte høje skrig fra en container i efteråret. Her fandt han tre små vaskebjørne, som ikke kunne komme op fra den store skraldespand. Heldigvis fik han en god idé.