Populær lærerinde dør af kræft: Så opfylder eleverne hendes sidste ønske

Foto: Privat

En populær lærerinde døde af kræft, og hendes elever besluttede at opfylde hendes sidste ønske

Alle var vilde med Tammy Waddell. Hun var en venlig, inspirerende og godhjertet kvinde, der altid havde et smil på læben. Derfor var det heller ikke overraskende, at hun gennem 30 år som lærer var blevet en af elevernes favoritter. Eleverne forgudede og elskede hende.

Derfor blev de også ramt af en stor sorg, da hun i en alder af blot 58 år fik konstateret kræft, som senere kostede hende livet. Det skriver flere medier, herunder Good Morning America.

I starten så hun ikke kræften som en sygdom, men derimod som en udfordring, hun måtte overkomme. Hun fik kemoterapi og kæmpede en brav kamp, mens hun også gjorde sit bedste for at fortsætte undervisningen, selvom hun var alvorligt syg.

Men til sidst gav hendes krop op, og hun måtte stoppe med at undervise og koncentrere sig om sin sygdom. Desværre overkom hun ikke sygdommen, da hun også fik en infektion i lungerne, der til sidst tærede så meget på hende, at hun døde.

Læs også

Nybagt mor laver burrito ud af sin moderkage

Da hun indså, at hun ikke ville overkomme sygdommen, bad hun om at få et sidste ønske opfyldt. Hun havde et klart ønske om, hvordan hendes begravelse skulle være.

Hun ville nemlig ikke have en begravelse med blomster eller gaver - hun ville have noget, der betød mere for hende. Hun ville have skoletasker fyldt med bøger. Og taskerne skulle doneres til fattige børn, der ikke selv havde råd til skoletasker.

Tammy døde omgivet af sin familie, og begravelsen blev holdt kort tid efter. I den overfyldte kirke var der næsten ingen blomster, men derimod kun skoletasker som Tammy ønskede sig. Skoletasker, der var fyldt med bøger og skoleartikler, der kunne doneres til fattige børn.

Familien synes, at det var en fin gestus, så de valgte at dele den på de sociale medier. Det førte til, at der pludselig blev leveret store mængder skoletasker til familiens hjem, som kunne doneres til børn.

Læs også

Tilbagekalder aftensmadsfavoritter solgt i Føtex og Meny

 

 

Dagens Gossip