Romantisk frieri går grueligt galt: Må bære halskrave i en uge

Foto: Tiktok

Han havde tænkt på alt: en romantisk lokation, en kameramand og selvfølgelig forlovelsesringen. Alligevel gik det langt fra, som den unge mand havde håbet på, da han ville fri til sin kæreste.

Heldigvis kunne de begge se det sjove i det uheldige frieri, og de valgte derfor at lægge klippet tilgængeligt på nettet, og det gik lynhurtigt viralt.

Under en safaritur ses fyren pludselig gå på knæ foran Tiktokkeren. Han har allerede åbnet æsken med en forlovelsesring i, og kvinden ser utroligt bevæget ud ved synet af forlovelsesringen.

Læs også

Konens billede går viralt: Derfor ligger hendes mand på gulvet ved siden af deres 13-årige datter

Hun holder sig for munden, mens det ligner, at hun begynder at fælde en tårer.

Hun når dog aldrig at fælde en tårer, for på et splitsekund kommer der pludselig en giraf ind i billedet, og den vil meget gerne kigge nærmere på den flotte forlovelsesring. Det virker komisk, men pludselig bliver det alvor.

Giraffen giver en 'skalle' til den unge kvinde, der netop havde oplevet sit livs mest romantiske øjeblik, og hun røg kraftigt bagover.

Det resulterede i, at hun måtte i en halskrave flere dage.

Du kan se videoen af episoden herunder:

På trods af halskraven kunne den unge kvinde dog stadig se det romantiske i det, og hun tilføjede stolt "Stadig det bedste frieri nogensinde," til videoen.

Videoen er blevet set af 2.9 millioner indtil videre, og flere har kommenteret, at giraffen måske var et tegn på, at hun ikke burde sige ja til frieriet.

Læs også

Spottede du det? Fire veninders feriebillede er blevet set af millioner

 

 

Dagens Gossip