Romeo er for grim til at blive elsket: Nu deler internettet hans historie af en vigtig grund

K P

402 uger siden

|

03/11/2016
Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Ejeren, Laura, og internatet, hvor Romeo tilbragte flere måneder bruger nu billederne af katten Romeo til at komme med et budskab til andre - dyreelskere såvel som alle andre medmennesker.

Dagens topnyheder

Billeder af katten Romeo går disse timer nettet rundt på facebook, efter at hans ejer, Laura Llacer, og et internat har valgt at bruge dem til at komme med en opfordring til andre dyreelskere og medmennesker.

Foto: Facebook Katten Romeo

Romeo er født med en øjensygdom og et handicap, og blev efterladt på gaden med sine søskende. Alle killingerne blev adopteret fra det internat, der tog dem til sig efterfølgende, undtagen Romeo, som flere besøgende jokede med var ”for grim til at blive elsket”.

Foto: Facebook Katten Romeo

Laura adopterede dog Romeo efter et besøg på internatet, Santuario Compasion Animal rescue centre, og deler nu historien om den grimme kat, der i dag bruger hele dagen på at lege og sove trygt i sit nye hjem. Vi har nemlig alle noget tilfælles med dyret, lyder budskabet:

- Vi håber, at historien om Romeo kan nedbryde mange fordomme og lære os alle, hvad der virkelig betyder noget, og at det, vi alle har tilfælles, er, lysten til at leve, lyder moralen dermed fra internatet.

Videoen af ham er på få dage set over 30.000 gange, og flere facebookbrugere har desuden løbende spurgt ind til, hvordan det går med ham, fortæller internatet på sin facebookside: