Sådan kan du se om en kvinde er liderlig

Foto: Shutterstock

Kan du se, om en pige er liderlig, imens du er sammen med hende? Okay, hvis du havde kendt de rigtige tegn at kikke efter, så ville det være så let som at klø dig i nakkken.

Kvinder har et stærkt greb om deres følelser og har denne evne til at skjule ting, der foregår inde i dem. Kvinder sætter dog pris på deres seksuelle følelser og udtrykker dem gennem hints, frem for at meddele det faktum, at de er liderlige.

Der er sandsynligvis to almindelige og forståelige måder at afgøre på, hvorvidt en pige er liderlig eller ej. Den ene er strittende brystvorter og den anden, at hun bliver våd forneden. Men rent praktisk kan du ikke bare tjekke hendes trusser for at bekræfte, om hun er liderlig eller snige dig ind i hendes bh for at se hendes brystvorter, medmindre du er ude efter en tiltale for seksuel chikane.

Kvinder er gode til at sende tegn, og hvis du er heldig at få dem, så gå ikke glip af din gyldne mulighed ved ikke at reagere på disse tegn. Du må have stødt på det populære ordsprog, der hedder; "Når det handler om sex, så er mænd som lyskontakter, mens kvinder er som bilmotorer". Mænd er angivet som lyskontakter, fordi de altid er tændte og parat til sjov, men for kvinder er det lidt anderledes. Derfor har du ikke lov til at svigte hende, når hun vil have dig.

Hvordan kan man se om en kvinde er liderlig?

1. Sex med øjnene

Øjnene er sjælens spejl. De reflekterer helt tydeligt dit hjerte, hvorved det bliver lettere for mænd at forstå, hvad piger tænker. Da vi allerede ved, at piger ikke er for gode til konfrontation, så bruger de øjnene som deres våben til at formidle deres første tip. De ser rolige ud, men hun har måske allerede haft sex med dig i hendes tanker flere gange.

Læs også

Tidlig udløsning? Ny løsning er kommet til Danmark

Hvis hun er liderlig, så vil hun sandsynligvis stirre på dine læber og dit bryst, hvilket er et tegn, som du bør fange. Hun vil give dig forførende blikke, og når du kigger tilbage, så vil hun lade sig selv blive afsløret og rødme.

2. Hun er mere flirtende end normalt

Piger komplimenterer almindeligvis ikke fyre, som de ikke er varme på. Så hvis hun giver komplimenter eller bliver indladende, så er der ingen grund til at spilde mere tid. Hun ville komplimentere dig for dine kropsdele såsom arme, skuldre eller bryst. Hun kan måske også reflektere over, hvordan den skjorte du har på dig, passer til din krop eller hvor muskuløs du ser ud i de bukser, du har på.

Læs også

Har du en ven som ikke kan score? Forskere har nu fundet en garanteret løsning

3. Hun vil gerne mærke og føle dig

En liderlig pige vil aldrig lade en chance for at røre eller føle din velbyggede krop gå til spilde. Hun komme muligvis nærmere og ser sig om efter undskyldninger for at mærke dig. Og selvfølgelig er der ingen "uvelkomne berøringer" for piger i mænds ordforråd. Du skal lade hendes hænder rejse til steder, hvor de normalt ikke kommer.

4. Hun er urolig i dit nærvær

Hvis du ser en pige blive nervøs eller ubehagelig tilmode i din nærhed, så skinner lykken på dig. Dette skyldes, at hun har følelser for dig, og hun vil have dig omkring sig. Hvis hendes hjerte banker og hendes fødder ryster, så giver det dig et tegn, som du bør følge religiøst.

Læs også

Har du mangel på testosteron? Måske har du brug for et testosteron supplement

5. Hun viser dig sine bedste sider

Dette er den fase, hvor du skal være klar til at rokke sengen, fordi din pige kæmper i timevis for at tage sig bedst muligt ud for dig. Hun kommer og løsner sit hår udover sin kjole med v-udskæring i nakken, iført en push-up bh eller yoga bukser, hvilket giver et åbent tegn på efterspørgsel af kærlighed.