Sådan bliver dit kærlighedsliv i 2017 ifølge dit stjernetegn

Ane Sørensen

392 uger siden

|

05/01/2017
Viralt
Modelfoto: Shutterstock
Modelfoto: Shutterstock
Her kan du se, om dit nye år byder på romantik.

Dagens topnyheder

Et nyt år er netop startet med masser af muligheder og forventninger til den tid, der venter lige rundt om hjørnet. Men hvad har det nye år i vente for dig?

Elite Daily har kigget i stjernerne og spår om dit kærlighedsliv i det nye år.

Vædderen
I en stor del af det nye år vil du være så fokuseret på din uafhængighed, at der ikke vil være meget plads til at fokusere på tosomheden. Men i september 2017 er der potentiale for et ægte og vedvarende forhold i dit liv. Det står dog ikke klart, om det vil blive et romantisk forhold. 

Tyren
Du har brugt de sidste par år på at blive fri af dine vrangforestillinger om parforhold og blive afklaret omkring dig selv og dine partnere. Måske har du fokuseret på at date i stedt for seriøse forhold. Men 2017 bliver et år, hvor du løsner lidt op for dit kærlighedsliv.

Tvillingen
Dette år vil lære dig meget om dine behov i parforhold gennem dine interaktioner med andre. Hvis du allerede er i et forhold, vil dine udfordringer blive mere intense, end de plejer at være. Hvis du er single, vil du sandsynligvis føle dig tiltrukket af mere modne forhold med potentiale.

Krebsen
Måske kæmper du med frygt for bedrag i dine forhold. Uanset, om det kommer fra dig selv eller din partner, bør du fokusere på, hvorfor du har disse følelser - i stedet for at bebrejde. Jo mere du ser disse udfordringer i øjnene, jo mindre påvirker de dig. 

Løven
I år 2017 vil det blive mere klart for dig, hvad du vil have og hvad, du kan give i et romantisk forhold. Mange løver vil enten blive stadfæste deres forhold i år eller begynde at date nogen mere seriøst. Du vil føle dig sikker på dig selv, og det gør dig endnu mere attraktiv.

Jomfruen
Din selvtillid og tro på livets processer vokser stødt. Du vil være mere åben over for nye erfaringer og at give slip på mennesker og genstande, som har holdt dig tilbage i tilværelsen. I 2017 vil du have styringen i dine forhold, og det er på høje tid.

Vægten
Det nye år vil blive en usædvanligt privat periode i dit liv. Normalt er du meget fokuseret på din partner, men du i år vil du være lidt mere fokuseret på dig selv. Dine forhold skal være fleksible nok til, at du har din frihed og dit private rum. Du vil nyde at fokusere på dig selv for en gangs skyld.

Skorpionen
I år 2017 vil du sandsynligvis tiltrække kunstneriske og unikke elskere. Måske forelsker du dig i en, der er uopnåelig eller en, der allerede er afsat. Der er stor sandsynlighed for drømmende romantik, men prøv at holde dig nede på jorden. Vær sikker på, at du din partner som den, han eller hun er - ikke den, du ønsker, vedkommende skal være.

Skytten
Du kan sandsynligvis se frem til god sex i perioden fra april til maj 2017. Det seneste år har du været meget fokuseret på personlige ansvar. Det har skabt meget mere orden i dit liv, og du vil måske kunne få et ukonventionelt forhold til at fungere under disse forhold.

Stenbukken
Parforhold og kærlighed er ikke det, der kommer til at fylde mest for dig i år 2017. Det betyder dog ikke, at der ikke vil ske forandringer i dit kærlighedsliv. De bliver bare ikke så markante.

Vandmanden
I det nye år vil du opdage en dybere forståelse for, hvad du ønsker - både som individ og i et parforhold. Du vil sandsynligvis få en masse følelsesmæssig bagage, som du skal håndtere. Måske føler du et behov for at holde det for dig selv. Men hvis du bearbejder det, som det er påkrævet, kan det påvirke dine forhold til det bedre.

Fisken
Perioden fra den 3. januar til den 2. februar 2017 vil være en vidunderlig tid, når det handler om personlig tiltrækning. Særligt den 12. januar vil der være mulighed for at du kommer i kontakt med dine følelser for en anden person.