Sådan scorer du ham ifølge hans stjernetegn

Modelfoto: Shutterstock

Kærligheden kan være svær, men måske kan stjernerne føre dig på vej.

Når det handler om kærlighed, kan vi alle sammen få brug for en hjælpende hånd. Her er ifølge Yourtango stjernetegnenes bud på, hvordan du får fingrene i den mand, du gerne vil have.

Vædderen

Hvis det er en vædder, som du har et godt øje til, så skal du spille dine kort med omtanke. Du skal ikke lægge dem alle på bordet på én gang. Vædderen kan godt lide udfordringer og elsker jagten, så vær indstillet på at give ham én. Pas på med at presse ham, når det handler om at binde sig.

Tyren

Tyren er vild med god mad, skønhed og andre ting, der taler til hans sanser. Vær opmærksom på, hvordan du tager dig ud, når du er omkring ham. Giv ham en kompliment for hans gode smag, lav lækker mad til ham, og hav styr på dine pengesager.

Tvillingen

Tvillingen kan være svær at blive klog på. Det ene øjeblik føler du dig så tryg, at du bliver helt fortrolig. Det næste øjeblik, kan han være væk igen. Det kan være en god idé at starte med et venskab, som siden kan udvikle sig til noget romantisk. Tvillingen kan ikke lide at kede sig, så sørg for, at jeres forhold er præget af spontanitet.

Krebsen

Den mandlige krebs føler meget dybt, og når han elsker, gør han det af hele sit hjerte. Du ønsker ikke at skræmme ham væk, så lad ham bestemme tempoet for jeres forhold. Vær ærlig, engageret og spontan.

Læs også

Rød alarm: Folk med disse job knalder oftest udenom

Løven

Hvis du er vild med en løve, skal du nok forberede dig på at dele hans selskab. Han er nemlig ofte omgivet af venner. Løven ønsker en partner, som vil støtte ham, men ikke slås om rampelyset. Vær stærk, selvsikker og god til at føre en samtale. Lyt til ham, men hav dine egne meninger. 

Jomfruen

Jomfruen er en perfektionist, så du må hellere fremstå som en, der har styr på dine sager. Jomfruen falder for en selvstændig og klog kvinde, som kan træffe sine egne beslutninger. Han kan ikke lide falske kvinder, eller kvinder, der drikker sig alt for fulde. Få ham til at føle sig værdsat og speciel.

Vægten

Vægten er desperat efter at være elsket. Derfor sætter han stor pris på komplimenter. Lad ham vide, hvad der gør ham fantastisk. Det vil få ham til at føle sig mere tryg ved dig. Vægten kan være ubeslutsom, så udvis tålmodighed og tving ham ikke til at træffe en beslutning.

Skorpionen

Skorpionen er et meget seksuelt menneske, og han har brug for en kvinde, som også har en sund appetit på sex. Så hvis du er tilbageholdende, bliver du nødt til at give slip. Den mandlige skorpion forstår følelserne hos den kvinde, han er sammen med. Det skyldes, at han selv har en tendens til at føle dem meget dybt. 

Læs også

7 ting mænd ville ønske du gjorde under sex

Skytten

Han tiltrækker altid masser af kvinder, fordi han er et meget socialt menneske, der godt kan lide at tale med andre. Det får kvinderne til at føle sig som noget særligt. Derfor bliver du nødt til at skille dig ud, hvis du vil have hans opmærksomhed. Han kan få hvem som helst, så du skal være den bedste.

Stenbukken

Stenbukken elsker at være i kontrol og overvejer alting nøje. Derfor kan han have en tendens til at skjule sine følelser, til han har helt styr på dem. Familien er meget vigtig for stenbukken, så giv dig tid til at lære dem at kende. Den mandlige stenbuk er stærk, seriøs og sommetider sky.

Vandmanden

Hvis du er vild med en vandmand, kan du stå over for noget af en udfordring. Han kan nemlig være det sværeste af stjernetegnene at score. Han bryder sig formenlig ikke om at forpligte sig for meget, fordi han gerne vil være fri og udfordre andre mennesker og muligheder. Han kan godt lide kloge samtaler, hvis det er et plus, hvis du kan deltage i disse. Han kan også godt lide kvinder, der er kreative.

Fisken

Fisken kan have et svingende humør. Derfor har han sommetider brug for plads. Han er kreativ og elsker kunst, så det er forhåbentlig noget, som du sætter pris på. Fisken elsker at flirte og elsker, når en kvinde flirter tilbage. Han er vild med romantik, så lav en romantisk middag til ham. 

LÆS OGSÅ GUIDEN TIL: Scorereplikker - Her får du både gode scorereplikker og de scorereplikker, som du virkelig seriøst skal holde dig fra.

 

Dagens Gossip