Sådan undgik han enorm kø i lufthavnen ved at tage sin ene strømpe og sko af: Nu får han hug

Foto: Shutterstock

En ung mand har fået stor kritik for sit snedige 'trick' til at undgå de enormt lange køer i lufthavnen.

Lige for tiden er der kaos i mange lufthavne over hele verden. 

En kombination af voldsomt mange rejselystne mennesker, travlhed på grund af skolernes sommerferie, strejker og personalemangel på grund af coronapandemien har gjort, at mange af verdens store lufthavne er under et kolossalt pres, som har ført til time-lange køer i blandt andet 'check in', 'security' og paskontrollen.

Læs også

Ung mand med hamstertaske kørte rundt på løbehjul og tog billeder af solbadende kvinder i Vejle

Flere har misset deres fly på grund af forsinkelserne, som køerne skaber, men én ung mand har fundet en løsning på det problem. 

Det kan man se i en video, som han har delt på de sociale medier. 

Her kan man ifølge Mail Online se, at den unge mand reagerer på de lange køer i lufthavnen ved at gå ud af bygningen og tage sin ene strømpe og sko af. 

Selvom man umiddelbart ikke kan gætte, hvordan det skulle få ham hurtigere igennem køen, så bliver det hurtigt tydeligt. 

Den unge mand humpede nemlig herefter ind i lufthavnen og påstod, at han havde forstuvet sin ankel for kort tid siden, og han blev derfor tilbudt en kørestol. 

Herefter kan man i videoen, som kan ses ved at trykke her, se, at resten af turen gennem lufthavnen gik som en leg. 

Den unge mand bliver nemlig kørt af sin kammerat lige forbi de lange køer ved blandt andet 'security', fordi de på grund af kørestolen har lov til at bruge køerne til handicappede passagerer. 

"Jeg så folk i kørestole blive skubbet igennem, så min ven ventede i køen, og jeg gik udenfor og tog min sko og strømpe af. Jeg haltede så tilbage til døren, og en ansat spurgte mig, om jeg havde brug for assistance, så jeg sagde, at jeg havde forstuvet min ankel på hotellet [...]. Jeg blev derefter fragtet gennem 'security' og direkte til 'check in' [...]," har den unge mand forklaret.

I videoen kan man desuden se, hvordan de to venner får en hel række for sig selv i flyet. 

"Vi var oprindeligt i to forskellige dele af flyet, men de gav os en hel række med seks sæder, så vi kunne sidde med hinanden [...]. Det var alt sammen bare en måde at komme igennem og sikre os, at vi ikke missede vores fly," har han således forklaret. 

Den unge mand virker altså forholdsvis stolt over sin smarte ide, men folk på de sociale medier er tilsyneladende ikke helt enige.

Videoens hovedperson har således fået stor kritik for at misbruge handicappedes fordele i lufthavne. 

"Vær forsig... Hvad der kommer let, går let. Sagt af en kørestolsbruger," har én for eksempel skrevet i kommentarfeltet til videoen, ligesom en anden har skrevet: "[...] på grund af folk som disse, skal personer med rigtige handicap vente længere og lide. Ikke underligt at lufthavne vil starte med at tage betaling for deres service snart."

Læs også

'Hells Angels'-grundlægger er død

 

 

 

Dagens Gossip