Sabrina spiser op mod 5000 kalorier om dagen og træner ikke: Alligevel holder hun formen

Foto. Privat

Hun indtager op mod 5.000 kalorier om dagen, og bruger op mod 8.000 kroner om måneden på take-away.

Sabrina Moore er blevet en populær kvinde på internettet, hvor hun har skabt et navn for sig selv, ved at anmelde take-away.

Hun har endda kørt 210 kilometer fra Durham til Manchester, fordi hun ville prøve nye restauranter i den engelske storby.

Læs også

Den nybagte far tager selfie med sin søn - Moren i baggrunden har fået millioner til at reagere

Den 26-årige Sabrina, der har fået mere end 341.000 følgere i løbet af de seneste to år, har på en eller anden vis formået at holde formen. Hun har nemlig en BMI på kun 21. Det skriver Ladbible.

Sabrina, der vejer omtrent 65 kg og måler cirka 1,75 meter i højden, har chokeret internettet, og det er ikke blot på grund af den store mængde mad, hun spiser, men især for, hvordan hun holder sig slank.

Foto: Privat

Sabrina spiser mindst 3.000 kalorier om dagen, og har altid været vildt med mad.

"Jeg har altid elsket mad. Da jeg var baby, spiste min far kødet på knoglen, og gav mig knoglen at sutte på," sagde hun

"Jeg prøvede altid at spise lige så meget som min far. Han var mit idol. Vi er en madorienteret familie."

"Jeg spiser en takeaway eller går ud at spise hver dag. Jeg spiser også en del snacks. Jeg spiser morgenmad, men spiser så et par chokoladebarer ind imellem."

"Min foretrukne takeaway er kinesisk, men min kæreste, Phil, kan lide en burger eller pizza, så jeg går på kompromis. Jeg nyder mad, og jeg rejser til forskellige byer for at prøve nye ting."

"Jeg kørte til Leeds for en burger en gang og Manchester for at prøve en restaurant. Jeg vil prøve alt, der er nyt."

Foto: Privat

Den 26-årige kvinde er heller ikke bleg for at bruge penge på takeaway, hvilket hun også har gjort klart.

"Der var engang, hvor jeg brugte 876 pund på en måned på mad, hvilket er latterligt. Det var under lockdown, hvor jeg besluttede, at Deliveroo var min bedste ven."

"Jeg er naturligt tynd, og jeg går ikke i fitnesscenter. Nogle gange skærer jeg lidt ned før en ferie, men det er en personlig præference."

Sabrina, der til dagligt arbejder som kosmetolog, starter sin dag med en kop sort kaffe, en chokoladebar, hash-browns og en wrap.

Foto: Privat

Hun spiser desuden en række chokoladebarer i løbet af sin arbejdsdag. Til aftensmad bestiller hun enten takeaway eller spiser på en restaurant.

Sabrina besluttede sig for, at hun ville begynde at dele videoer på TikTok under lockdown, hvilket er gået rigtig godt for hende.

"Jeg startede under lockdown, efter at mine venner fortalte mig, at jeg skulle på TikTok. Jeg delte et par gymnastiske udfordringer i starten, men det gav intet," sagde Sabrina.

"Jeg delte derefter en video af mig, hvor jeg spiste kinesisk takeaway, og den gik viralt. Min telefon larmede uafbrudt."

"Det er virkelig overvældende, men det føles rigtig godt, at det er nok for mig bare at være mig selv, og at folk kan lide mig, for den jeg er."

Foto: Privat

Den unge kosmetolog er sikker på, at der er så mange, der følger hende på de sociale medier, fordi hun er autentisk, og ikke prøver at være noget, hun ikke er.

"Det er derfor, folk følger mig. Det er autentisk. Jeg er bare mig selv og spiser, hvad jeg vil," lød det fra Sabrina.

"Du behøver ikke at være en perfekt person online. Det gør mig så glad og stolt at være den, jeg er. Folk har sagt, at det har hjulpet på deres spiseforstyrrelse, og at jeg normaliserer mad for dem."

"Det gør mig rigtig glad og stolt. Hvis jeg kan hjælpe på nogen måde, gør jeg det gerne."

Læs også

Vanvittigt: Så meget koster et 10 minutter langt varmt brusebad i dagens Danmark

 

 

Dagens Gossip