Sarah afviste date med nabo: Så tog han den ondeste hævn på hendes familie

Emil Ryttergaard

400 uger siden

|

14/11/2016
Viralt
Foto: privat foto
Foto: privat foto
Et pænt nej tak til en ivrig date blev til tre års chikane for 26-årige Sarah.

Dagens topnyheder

Naboer kan være en svær størrelse. 

Nogle naboskaber udvikler sig til livslange venner, der gladeligt kommer til middag og hygger, imens andre bliver til evige stridigheder, der ender i en blanding af chikane og retssager. 

For den 26-årige mor Sarah Perret blev naboskabet med den 25-årige Joshua Bentley et sandt mareridt, da hun sagde pænt nej tak til at date naboen, da hun flyttede ind i sin lejlighed i 2012, skriver Mirror

 

Læs også: Voldsom hundegøen får nabo til at ringe 114: Da politiet ankommer,...

Anklagede far for at være pædofil 
Det kunne stoltheden hos den unge nabo ikke tåle, så den unge mand begyndte at poste opslag på Facebook, hvor han blandt andet anklagede Sarah får at have et incestforhold med sin pædofile far. 

- Det ødelagde mig, at han bagvaskede min familie på den måde. Min far har ikke været andet end en skøn far, og en rigtig god bedstefar, men politiet kom til min dør efter et anonymt tip, men jeg vidste det var ham, siger den 26-årige mor. 

 

Læs også: Mor tror, at hendes mand og datter laver morgenmad - men dette syn...

Senere oprettede den skuffede nabo hende også som en escort via en falsk profil på nettet, hvorefter hun blev tæppebombet med anmodninger om nøgenbilleder. 

På trods af tilhold fra politiet og efter flere ugers chikane, skrev naboen pludselig, at han var blot ville beskytte hende mod de mænd, der ville købe hendes krop for penge og stoffer. 

- Han havde opfundet den her fantasi om at jeg var en luder, der blev mishandlet og som han skulle redde mig, siger Sarah. 

 

Læs også: Kan høre idiotisk nabo råbe af kæresten hver dag: Så tager han...

I januar 2015 fik Sarah endelig et tilhold, som siden blev brudt gentagne gange, og i dag er nerverne flossede, hver gang at moren træder ud af døren: 

- Jeg kigger mig hele tiden paranoid og kigger mig over skulderen. Jeg føler mig sikker på, at han bliver låst inde, hvis han prøver på noget, siger den chikanerede Sarah.