Sarah chokeret efter løbetur på stranden: Fik blodtud af teenagere, der ville banke babysæl

Emil Ryttergaard

384 uger siden

|

08/03/2017
Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Under en løbetur på stranden, blev Sarah Tough dybt chokeret, da hun så en gruppe teenagere mishandle en babysæl. Da hun bad dem stoppe, fik hun en kæmpe blodtud.

Dagens topnyheder

Hvor mange af os vil blande os, hvis vi så nogle gøre noget grusomt mod dyr? 

Det kan være fristende at løbe mod dyremishandlerne med nævnerne siddende løst, men selv med truslen om at melde gerningsmændene til politiet kan det være frygtelig farligt at blande sig, hvilket en 25-årig kvinde fandt ud af. 

Da Sarah Tough var ude og løbe ved hendes lokale strand i den engelske by Durhami mandags, så hun en flok teenagere mishandle en strandet babysæl, skriver The Sun

Hun blandede sig straks og sagde til gruppen af unge drenge, at de skulle stoppe. Men det fik den 25-årige mor til to straks at føle, da en af teenagerne straks slog hende med en knytnæve, så blodet fossede ud af hendes næse. 

- Jeg tænkte slet ikke, men sagde at de skulle pisse af, ellers ville jeg ringe til politiet. De begyndte bare at grine, og anføreren af flokken sagde, 'hvem fanden jeg selv troede, jeg var', inden han slog mig lige i ansigtet, siger Sarah Tough.     

Da drengen slog den 25-årige mor, havde hun heldigvis sin skattede hund med, der blev så arrig at hunden bed angrebsmanden i anklen. 

Hun sagde at hunden skulle stoppe, hvorefter gruppen af teenagere gik fra stranden. 

Sarah Tough ringede derefter til politiet og dyreværnet, der senere kunne fortælle hende, at sælen uskadt var kommet tilbage i havet. 

Den 25-årige kvindes hund, Tally knækkede dog en tand under angrebet på hendes, imens ejeren Sarah Tough har fået en noget øm næse. 

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Foto: Facebook

- Jeg reagerede bare i øjeblikket, men jeg ville gøre det til hver en tid, hvis det skete igen, siger den nu lettede mor. 

Se selv Sarah Toughs opslag på Facebook her: