Sarahs hjerteskærende billede af autostol går viralt: Her sad min lille datter

Nils Würtzenfeld

382 uger siden

|

21/03/2017
Viralt
Foto: Sarah Walton/Facebook
Foto: Sarah Walton/Facebook
En ulykkelig mor valgte at køre rundt med sin lille datters aske i bilen, efter den fireårige pige var død af kræft. Årsagen er hjerteskærende.

Dagens topnyheder

- Du skulle have været her.

Sådan indleder amerikanske Sarah Walton den Facebook-opdatering, som hun valgte at dele 16. marts, og som sidenhen har berørt tusinder af mennesker på det sociale medie.

Og det er da heller ikke uden grund.

For med til teksten følger et billedet, der på tragiske vis illustrerer, hvad ingen forældre bør opleve.

Sarahs datter Ellie Walton blev født i december 2012, men da hun var bare fire måneder gammel, blev hun diagnosticeret med en hjernetumor, der fyldte en tredjedel af den lille piges hoved.

Det blev startskuddet til en lang og sej kamp for den lille pige. En kamp som Ellie Walton desværre tabte for to måneder siden efter 17 operationer, 28 kemobehandlinger og 42 dage med strålinger.

Foto: Sarah Walton/Facebook

På trods af den omfattende behandling, formåede lægerne ikke at redde den lille pige, der dermed kun nåede at blive fire år gammel.

- Mit hjerte er knust. Jeg er splittet af smerte. Jeg ved, at du er et bedre sted, men alligevel er intet sted ligeså godt som i mine arme. Jeg ved, at du nu er glad og smertefri, men alligevel ønsker jeg dig her hos mig, skriver Sarah Walton i sit Facebook-opslag.

- Det er to måneder siden, jeg sidste kyssede din kind og legede med dit hår. Det har været to måneders ren totur, smerte og fortvivlelse. Alt jeg ønsker er at få dig tilbage i vores liv. Jeg vil have det tilbage. Jeg vil have hospitalsbesøgende tilbage og kemoen tilbage, skriver den fortvivlede mor i det hjerteskærende opslag.

Det er dog billedet, som Sarah Walton har delt sammen med teksten, som for alvor er gået lige i hjertet på adskillige forældre.

På billedet ser man nemlig en kasse på bagsædet af Sarah Waltons bil. En kasse der indeholder den lille piges aske, som moderen har fået lov at køre hjem en sidste gang.

Foto: Sarah Walton/Facebook

Efter den lille pige blev kremeret, har familien ventet på en specieldesignet urne, og derfor blev asken af Ellie Walton bragt hjem i en midlertidig urne.

- Vi har fået lavet en helt særlig urne til dig – du vil elske den lille skat. Desværre er midlertidige urner bare kasser, og det var ikke godt nok til dig, så jeg besluttede at dekorere den, indtil din perfekte urne kommer, skriver Sarah Walton og fortæller om den specielle tur hjem med sin datters aske på bagsædet.

- Da jeg kørte hjem, var jeg bange, men at spænde dig fast med sikkerhedssele føltes normalt. Også selvom intet af dette er normalt. Intet af dette føles rigtigt. Døden er så egoistisk, skriver hun og understreger, at de ting, der medførte så stor sorg for måneder tilbage, nu er ting, hun savner.

Det rørende og triste Facebook-opslag er blevet delt på siden ’Prayers For Ellie Walton’, som Sarah Walton har startet sammen med sin mand Kyle, efter deres datter fik konstateret kræft.

Foto: Sarah Walton/Facebook

I årevis har sidens mange følgere kunne følge med i Ellie Waltons kamp i både tekst og billeder, og i skrivende stund har siden over 43.000 følgere.

Derfor kom de også som en forfærdelig trist nyhed, da Sarah Walton for to måneder siden kunne offentliggøre nyheden om datterens død.

Og i torsdags blev den lille pige så fragtet hjem en sidste gang, før hun bringes til sit endelige hvilested.