Scorereplikker

Scorereplikker kan sagtens skaffe dig én af kysse med - men kun hvis du siger det rigtige. Foto: Shutterstock

Scorereplikker virker sjældent efter hensigten, da de oftest er både platte og pinlige. Men hvad er i grunden en god scorereplik? Og hvordan leverer man den?

- Vil du med hjem og se min frimærkesamling? Der er en fest i mine bukser, og du er inviteret med.

Listen over dårlige og pinagtige scorereplikker er ligeså lang, som listen over de afvisninger, der i årernes løb af fulgt i kølvandet på de mange akavede scoringsforsøg.

Man scorer nemlig yderst sjældent på en enkelt sætning, og hvis man gør, skal den sidde lige i skabet.

Derfor nytter det heller ikke noget at spørge, om der står ’made i heaven’ på mærket i hans trøje, eller om hun er god til at spille guitar, siden hun går med g-streng.

10 Scorereplikker Du SKAL Bruge

Gode scorereplikker

Hvis du alligevel har tænkt dig at forsøge og nedlægge aftenens bytte ved hjælp af en god gammeldags scorereplik, så er der visse kriterier, der skal være opfyldt, før det virker. Disse kriterier tager udgangspunkt i to mulige måder at gribe din ’pick up line’ an på.

Den ordentligt

Glemt alt om ’jeg kan ikke finde min læbepomade, vil du være sød at fugte mine læber’ – hvis du ikke vil gå alene hjem, bør din scorereplik slet ikke minde om en scorereplik. Den skal i stedet fungere som en ’ice breaker’, så I hurtigt kan komme på talefod.

Dit scoreforsøg bør snarere være forklædt som en indledning til en helt almindelig samtale – dog med det klare mål for øje, at jeres læber skal mødes senere på aftenen.

Læs også

Linse Kessler

Derfor kan du med fordel indlede en af disse fem (skjulte) scorereplikker.

- Hej - sidder der nogen her? En ligefrem, men høflig klassiker, der uden omsvøb eller platheder indikerer, at du gerne vil sidde ved siden af vedkomne, du henvender dig til. Samtidig spiller du bolden 100 procent over på hans eller hendes banehalvdel, da dit ’bytte’ på et splitsekund skal afgøre med sig selv, hvorvidt du er spændende nok at sidde ved siden af.

- Dine sneakers er virkelig fede! Hvor har du købt dem? Virker både som et kompliment og som en opfordring til uskyldig snak. Denne sætning lugter på overfladen ikke af, at du forsøger at rive en scorereplik af dig, men at du oprigtigt er interesseret i vedkomnes sko. Og hvis personen i de fede sneakers gladelig begynder at fortælle, kan du langsomt dreje samtalen i den retning, du ønsker. Og hvis personen ikke har sneakers på, så prøv med noget andet.

- Hej! Jeg er ret dårlig til scorereplikker – kender du nogen som virker? Her har vi at gøre med en sand meta-scorereplik, da der er tale om en scorereplik om scorereplikker, der ikke foregiver at være en scorereplik. Forvirret? Det er der også en risiko for, at din udkårne bliver, men hvis han eller hun synes, at din indgangsvinkel er både sjov, sød og cheesy på den charmerende måde, så vil vedkommende forhåbentlig lege med.

- Skal vi danse? Denne scorereplik kræver, at du kan danske bare nogenlunde hæderligt, men kan du flytte fødderne, og takker hun/han ja til tilbuddet, så er danse-tricket ofte et hit. I kommer lynhurtigt tæt på hinanden, ligesom der er noget både sensuelt og seksuelt over dans – med mindre der selvfølgelig er tale om wienervals. Husk lige at sikre dig, at der spilles god musik dét sted, I befinder jer.

- Hej! Af ren og skær nysgerrighed, hvad synes du om…. Denne scorereplik kræver forberedelse hjemmefra, da du skal have et emne eller en diskussion klar, som du hurtigt kan servere for din planlagte scoring. Kom endelig ikke ind på emner som politik, klassisk musik eller alt for specifikke nørd-områder, som hurtigt efterlader dig alene tilbage. Vælg et interessant – og gerne lidt sjovt – emne, som alle har en holdning til. 

Den åbenlyst dårlige

Det er dog også muligt at score ved hjælp af klassiske scorereplikker, men det kræver, at du vælger dem med omhug. Grib en scorereplik, der eksempelvis både giver et kompliment, et billigt grin og har et glimt i øjet. Det afgørende er at kunne levere en ironisk scorereplik, der modsat de mange andre ikke virker billig, pinlig eller desperat.

Her får du fem eksempler:

 1. - Du er så smuk, at jeg helt har glemt min scorereplik.
 2. - Hvordan føles det at være den smukkeste i dette rum?
 3. - Skal vi snakke sammen eller bare blive ved med at flirte på afstand?
 4. - Jeg gider ikke engang forsøge mig med en scorereplik. Hej jeg hedder (dit navn).
 5. - Hej jeg vil bare lige returnere dine øjne – de var overalt på mig.
Læs også

Mads Mikkelsen

Dårlige scorereplikker

Hvis du alligevel er tilhænger af den klassiske scorereplik - og ikke er bange for at blive afvist – så har vi her samlet 30 scorereplikker, som du kan forsøge dig med næste gang, du er i byen. God fornøjelse!

 1. Dit tøj vil se godt ud på mit soveværelsesgulv
 2. Jeg håber, at du har en god forsikring, for du har lige lavet en bule i mine bukser
 3. Mangler din far ikke en frisk svigersøn/datter
 4. Du har ingen undertøj på vel? Jo? Åh, undskyld - mit ur er en time foran
 5. Kunne du ikke lige dreje rundt en gang? Jeg vil bare lige se, om du har vinger
 6. Da Gud skabte mig, gav han mig valget mellem at være god i sengen eller have en god hukommelse, men øøhh, hvad var det jeg ville sige?
 7. Står du ikke og fryser? Jeg har nemlig klædt dig af med øjnene de sidste 10 minutter
 8. Får du ikke mange bøder hele tiden? For det burde være forbudt at se så godt ud
 9. Undskyld, har du et plaster, jeg må låne, for jeg slog mit knæ, da jeg faldt for dig
 10. Vil du med hjem til mig og lege brandbil? Du hyler, jeg sprøjter
 11. Hvad er det, der har tusind tænder og holder på et vildt dyr? Lynlåsen i mine bukserne
 12. Dine øjne har samme farve som min Porsche
 13. Jeg har glemt mit telefonnummer, må jeg få dit?
 14. Har du spist chili, eller er du altid så hot?
 15. Hvis du var en nye McDonald's-burger, vil du være en Mcgorgeous
 16. I morgen, når du skal have morgenmad, skal jeg så ringe til dig, eller prikke til dig?
 17. Kan jeg få telefonnummeret på din mor? Så jeg kan ringe og takke hende
 18. Jeg har væddet 200 kroner med mine venner, om jeg kan score dig. Så skal vi ikke bare dele pengene?
 19. Jeg kunne helt vildt godt tænke mig at krølle dine lagner
 20. Så længe jeg har et ansigt, har du et sted at sidde
 21. Hej, jeg er en tyv, og jeg er her for at stjæle dit hjerte
 22. Jeg har mistet min bamse, må jeg ikke holde om dig i nat?
 23. Tror du på kærlighed ved første blik, eller skal jeg gå forbi dig et par gange?
 24. Undskyld, men du har læbestift på tænderne, nu skal jeg slikke det af
 25. Kommer du tit her? Nej? Kunne du tænke dig at prøve at komme her?
 26. Jeg har en vildt sej plakat over min seng, vil du se den?
 27. Hvis du er kristen, så er jeg svaret på dine bønner
 28. Hvad er det, der sidder i dit ansigt, Åh, det må være skønhed, nu skal jeg tørre det af. Hov det bliver siddende!
 29. Klokken er nu (...), og du er scoret
 30. Er du model?
scorereplikker

Tinder scorereplikker

Med fødslen af Tinder og andre dating-apps er scorereplikken for alvor kommet tilbage. Den digitale is skal nemlig brydes i en fart, hvis ikke man ønsker at blive swipet til venstre og ud i ensomheden.

Derfor skal der ofte findes på noget kækt at skrive i den første hilsen til dit nye match, og selvfølgelig kan du indlede med ’hej hvordan går det?’, men vil du skille dig ud, skal der noget mere originalt til.

TINDER-TIRSDAG #8 De vildeste scorereplikker!

Flere forsøger sig med de klassiske scorereplikker, som du kan læse ovenfor, mens de fleste andre dog forsøger sig med en mere opfindsom indgangsvinkel.

Af samme grund opstiller mange Tinder-brugere indledningsvis et spørgsmål til vedkomne i den anden ende. Et spørgsmål som i princippet er fuldstændig ligegyldigt, men som har til formål at få dit match til at få gang i tasterne. Det kunne være ’jordbær eller vindruer?’ ’hvilket land vil du helst rejse til?’ eller ’hvilke tre ting vil du medbringe på en øde ø?’.

Så findes der også dem, der indleder med en joke, der ikke nødvendigvis er en scorereplik. En (vellykket) joke får nemlig dit match til at trække på smilebåndet og sænke paraderne. Samtidig kan en god joke kridte banen op for, at du efterfølgende kan forsøge dig med en mere direkte scorereplik.

Sidst men ikke mindst er der også de platte og meget ligefremme åbningslinjer, som i høj grad er knald eller fald.

- Banke-banke på.

- Hvem der?

- Finn..

- Finn hvem?

- Finn rent sengetøj frem for jeg regner med at tilbringe natten i din seng!

tinder scorereplikker

Scorereplikker - Mangler der nogle?

Mangler Dagens liste nogle scoreplikker til tinder, nogle absurde, åndsvage, effektive eller søde? Så skriv dem som kommentar nedenfor!

Top partnere


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip