Se de vilde billeder: Par forvandler hestetrailer til fantastisk hjem

Foto: Privat

​Sophie Frykfors von Hekkel og hendes partner Lalli Castiglione købte en gammel hestetrailer til £ 3.500 og brugte £ 12.000 på at gøre det til deres drømmehus med et soveværelse med dobbeltseng, stue og kontor.

Et par, der siger, at de ikke havde råd til et realkreditlån, har nu deres eget sted - ved at omdanne en stor hestetrailer til et stilfuldt hjem – det skriver The Mirror. 

Læs også

Det bliver i familien: Bror og søster er blevet gift

Arkitektdesigner Sophie Frykfors von Hekkel og hendes partner Lalli Castiglione købte den store trailer på 7,5 ton til £ 3.500, eller cirka 30.000 kroner, og de fortæller, at den var i "meget dårlig stand", da den tidligere har været brugt til at transportere fire heste i årevis.

Men coronanedlukning gav den perfekte mulighed, for at gennemføre en massiv renovering. Og således blev traileren omdannet til et hjem med blandt andet et soveværelse med dobbeltseng.

blackboxbramble / Instagram

Det yderligere interiør består af en stue, et køkken, badeværelse med brusebad, hjemmekontor og en opholdsstue, der omdannes til en spisestue eller et ekstra soveværelse – og det bedste er; de to kvinder kan flytte deres smukke hjem, lige derhen de lyster.

blackboxbramble / Instagram

Parret brugte £ 12.000, godt 100.000 kroner, på renoveringen, hvilket bragte de samlede og Sophie fortalte til mediet Metro: "Nu er vores leveomkostninger nede på £ 50 om måneden for vand og gas - plus diesel til at køre vores hjem et andet sted, hvis vi har lyst til det, når rejsebegrænsninger ophæves,”

blackboxbramble / Instagram

Parret har endda fået indbygget et par hylder til deres to små hunde, Shelby og Ghost. Parret, de to hunde og traileren befinder sig i øjeblikket i området East Sussex i England, tæt på kystbyen Brighton, og er derfor klar til, så snart det bliver muligt, at tage deres nye, smukke hjem ud på en verdensrejse.

Læs også

Medie: Putin er uhelbredeligt syg

 

 

Dagens Gossip