Singler afslører: Her er det bedste – og det værste – du kan gøre på en date

Intimbarberer du dig før en date? Foto: shutterstock

En række singler har peget på, hvad der giver gode point på en date, og hvad der ødelægger dine chancer for mødes igen.

Er man single og aktiv på det krævende dating-marked, så ved man også, er der findes en række ting, man absolut skal holde sig fra på en date, hvis man vil gøre sig forhåbninger om endnu et stævnemøde.

Omvendt findes der også en række kneb, der er gode at kende til, hvis man er ude efter at imponere sin date.

Af samme grund har det store amerikanske dating-site Match.com foretaget sin årlige ’Singles in America’-rundspørge for at blive klogere på, hvad singler foretrækker. Det skriver Independent.

Undersøgelsen er foretaget blandt hele 5.000 personer, der har svaret på en lang række spørgsmål om singlelivet. Både hvad de sætter pris på hos en date, hvad der giver et godt førstehåndsindtryk, samt hvad man absolut bør holde sig fra - kort sagt; de største turn-ons og turn-offs, man kan opleve som single.

Læs også

Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

Når det kommer til at blive venner med sin date på et socialt medie, så afslører 75 procent af de adspurgte, at de gerne vil tilføje den nye person som venner på Facebook efter bare et par få dates. Imens er det kun 36 procent der vil tilføje deres nye date til Instagram og 34 procent, der vil blive Snapchat-venner med vedkommende.

Politik har altid været et farligt emne, når man er på date, men ikke desto mindre mener 54 procent af de adspurgte, at det er meget vigtigt, at man er klar over sin partners politiske ståsted. Dog tør kun 23 procent at bringe emnet op på en første date.

Dog mener de adspurgte også, at kærlighed kan overvinde selv de største politiske uenigheder, da hele 72 procent siger, at de godt kunne finde på at være i et forhold med en person, som de ikke er politisk enige med.

Læs også

7 urovækkende tegn på, at din fyr er den utro type

Når det kommer til at være på date, så er størstedelen enige om, at der findes en række initiativer, som man aldrig går galt i byen med.

Således svarer 94 procent af de adspurgte kvinder, at de nyder, når deres date komplimenterer deres udseende under deres første møde. Ligeledes svarer 90 procent af kvinderne, at de godt kan lide, når deres date ankommer først, mens 91 procent foretrækker, at der er manden, der betaler.

Der findes dog også en række ting, man som mand helst skal holde sig fra under en date. 90 procent af kvinderne er nemlig negativt stemt overfor mænd, der tjekker deres mobiltelefon under et stævnemøde.

Læs også

Linse løfter sløret for vildt karriereskift: 'Jeg har simpelthen taget springet og gjort det'

Ligeledes irriteres 90 procent af kvinderne over, hvis manden er mere en 15 minutter forsinket, ligesom 68 procent ikke sætter pris på, at deres date bestiller maden på deres vegne, hvis de mødes på en restaurant.

Det er dog ikke kun på selve daten, at ting kan gå galt. Allerede før mødet, derhjemme foran spejlet, kan man bære sig uheldigt ad.

27 procent af de adspurgte mænd forklarer nemlig, at de aldrig ville tage på date uden at have gjort noget ud af sit udseende, mens 37 procent af mændene – altså lidt over en tredjedel – indrømmer, at de også trimmer, studser eller klipper deres kønsbehåring før en date.

Læs også

Bageri deler foto af lyserød kage på Facebook: Brugerne flipper ud, da de ser den

Tilmed er det ikke tilfældigt, hvad du spiser, hvis du gerne vil score på at date. Således viser undersøgelsen også, at personer, der følger en glutenfri-diet, har 217 procents sandsynlighed for at have været på en anden date i løbet af det seneste år. Ligeledes har de 172 procents sandsynlighed for at have gået to år eller mere uden at have haft en partner.

Læs også: Hvis din mand har disse 8 kvaliteter, må du aldrig slippe ham

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip