Skikkelse klædt i hvidt suser forbi kameraet gentagne gange, da mand tjekker nattens overvågningsbilleder af sin stue

Foto: Facebook, Cody Wray

Ingen paranormal aktivitet - men en kende unormal natteaktivitet,

Cody Wray fra Florida, USA, spolede denne uge for en god ordens skyld gennem de sidste nætters videoovervågning af sin stue,

Der har ikke været tegn på indbrud eller andet unormalt, men han var alligevel ved at falde ned ad stolen, da han så, hvad der foregår i familiens hjem om natten:

Foto: Facebook, Cody Wray

Ingen paranormal aktivitet, men en lille dreng, klædt i hvid natdragt spæner rundt, hopper og tæsker sofaens og dens puder. Han leger med lyset i værelset og slår vejrmøller, selvom klokken viser cirka to om natten på de optagede film.

Foto: Facebook, Cody Wray

Der er som nævnt ikke tale om et spøgelse, men derimod om Codys ene dreng, Dylan, der ellers udmærket godt ved, at han burde ligge pænt i sin seng og sove – og i øvrigt hverken hoppe i familiens nye sofa eller tæske puderne i den.

Foto: Facebook, Cody Wray

- Jeg kiggede overvågningsbilleder igennem, da jeg fandt ud af, hvad der sket midt i min stue om natten. Han får så mange problemer, skrev faderen i et facebookopslag, hvor videoen blev lagt op med.

Foto: Facebook, Cody Wray

Han vidste til gengæld ikke helt, om han skulle skælde Dylan ud eller bare grine af hændelsen, der viser et helt overdrevet energiniveau.

- Da vi viste ham videoen, var hans reaktion bare at sige ”Jamen jeg har jo sagt til jer, at jeg nogen gange står op klokken to om natten”, uddyber forældrene ifølge King5.

Det her er i øvrigt det sidste billede, kameraet fangede, inden den lille gavtyv slukkede for det:

Foto: Facebook, Cody Wray

- Jeg kunne ikke finde ud af, om jeg skulle give ham stuearrest for at hoppe i sofaen eller kramme ham for at give mig en af de sjoveste overraskelser, jeg nogensinde har fået, slutter faderen.

Vi håber lidt på det sidste, da videoen herunder har fået smilet frem på mere end én internetbrugers læber:

Surveillance video captures boy's overnight fun

 

Læs også

Spøgelsesbaby ødelagde bryllupsfoto

 

 

 

 

Dagens Gossip