Slut med at jage pædofile: Politi vil ikke lade mand afsløre pædofile af denne bizarre grund

Emil Ryttergaard

399 uger siden

|

24/11/2016
Havde lokket 22 pædofile i fælden via falsk profil på Facebook, da politiet sagde stop.

Dagens topnyheder

Man skulle tro, at politiet ville tage imod alle borgere, der prøvede at forpurre pædofiles gøren og laden. 

At det ville være en hjælp som sendt fra himmelen, hvis borgerne kunne pege på at folk skrev de største grusomheder på nettet. 

Men sådan forholder det sig ikke ude i virkeligheden, da en af de mest ihærdige jægere af pædofile er blevet beordret om at stoppe af politiet.

Den 29-årige Scott Rivers har afsløret 22 pædofile ved at udgive sig for at være unge piger og drenge i chatrum på nettet, skriver The Sun.  

Oprettede falsk profil på Facebook
Scott havde ellers givet politiet informationer, der havde ført til 6 anholdelser af pædofile, men efter at begynde at opsøge de pædofile via en falsk Facebook-profil, fik politiet nok og sendte Scott et juridisk brev om at stoppe eller selv  blive retsforfulgt: 

- Politiet kan ikke lide at jeg gør det, da jeg giver dem alt for meget at lave, siger Scott Rivers i et interview, der er skuffet over, at politiet ikke støtter ham i hans afsløring af de pædofile. 

Efter han havde udgivet sig for at være en 14-årig pige på nettet, sprang en masse pædofile på maddingen og skrev de mest væmmelige ting, imens Scott kunne gemme alle informationer på mændene på nettet. 

- Det her er ikke problem, der går væk fra den ene dag til den anden. Politiet må gøre noget ved det, men om de handler ud fra de informationer, jeg har givet dem, må være op til dem.