Slut med at samle lort op: Denne pose klæber sig til din hunds røvhul

Foto: YouTube.com

Nu er det slut med at samle de dampende lorte op.

En dampende lort fra din bedste ven på fire ben.

Det brune syn er helt normalt i solskin og slud, når man som hundeejer må trodse mageligheden for at bevæge sig ud på de daglige lufteture med ens trængende eksemplar af det populære husdyr.

Det er svært at stå for en smilende labrador, men der er ét øjeblik, hvor den pragtfulde hund fremstår som en pelsklædt ydmygelse. Det er, når den står og skider ude i naturen.

Din trofaste ven fra dyreriget vil stirre dig ind i øjnene, mens den presser sin brune afføring ud i et par aflange pølser, der kysser jorden i et par næringsfattige dumpelyde.

Så er det på den igen, min gamle ven.

Du skal finde lorteposen frem fra lommen, og så skal du stikke hånden ned i posen, som du bruger til at fange de dampende og varme bæstrimler.

En stram odør rammer din dryppende næse, mens du laver en hårdfast knude på posen med det stinkende ritual fra de daglige gåture med hunden.

Sådan behøver det ikke at være, min ven.

 

Læs også

Medarbejdere hos Dyreværnet i Rødovre ser pose hænge på dørhåndtaget: Bliver forfærdede, da de kigger i den

I hvert fald ikke, hvis man spørger folkene bag opfindelsen PooTrap.

Uden porto koster det amerikanske firmas pølle-påfund 250 kroner, men så er det også slut med at samle hundelorte op fra asfalt og græsplæner. 

Så skal du bare sætte en af de tomme plastikposer fast ved hundens bagparti, og så vil posen være din buddy og gribe ind og fange lorten, når den kommer ud fra enden af din firbenende ven.

Skidegod idé? Tja... Bedøm selv på baggrund af videoen her:

 

 

 

Dagens Gossip