Smugkiggede i en anden passagers beskeder: Én besked var chokerende

Foto: Shutterstock

En passager på et fly gjorde en opdagelse i en anden passagers telefon, som nok gjorde, at vedkommende havde lyst til at forlade flyet.

En bruger på det sociale medie Reddit (@u/tristydotj) delte et billede, som vedkommende havde taget, da vedkommende var ude at flyve mens covid-19-pandemien var på sit højeste. 

Brugeren kunne se en dame længere fremme, som sad og skrev beskeder på sin telefon, og vedkommende kunne ikke lade være med at læse med. Beskeden var dog så chokerende, at vedkommende valgte at dele et billede af den på Reddit.

I beskeden stod der blandt andet: "Vi har COVID.... Shhhh. Det er derfor, vi tager hjem én dag før, er på flyet lige nu." Det skriver Ladbible.

Foto: Reddit / @u/tristydotj

Reddit-brugeren skrev: "Er det her overhovedet lovligt?" til opslaget, og efterspurgte altså andres holdning til situationen. 

En del brugere havde forventeligt nok den holdning, at det var vanvittig at stige ombord på et fly velvidende, at man er smittet med coronavirus, men overraskende nok var der også mange, som var sure på vedkommende, som delte billedet. 

En person skrev således: "Jeg savner dengang, hvor folk passede sig selv," og en anden foreslog: "Plot twist: hun skrev det kun, fordi hun ved, at der sidder et r*vhul bag hende, som læser hendes beskeder."

En tredje bruger stemte i og skrev: "Kommer til at have det her [beskeden] på min telefon næste gang, jeg er ude at flyve, til smugkiggerne [...]."

Mange bakkede dog opslagsstarteren op, og en skrev således: "F**k folk som VED, at de har Covid, men ikke tager forholdsregler for at beskytte andre fra det," og en anden var enig og skrev: "Afslør hende til stewardessen. Se noget, sig noget."

En sidste bruger var ikke overrasket over situationen og foreslog, at man altid bør gå ud fra, at "alle har det" og skrev således: "Det sker hele tiden. Folk vil ikke misse deres fly, forsinke deres rejse hjem, tage på ferie, osv. Bare gå ud fra, at alle har det og opfør dig efter det."

Historien melder dog ikke noget om, hvorvidt vedkommende afslørede den anden passager, eller om passageren rent faktisk havde Covid-19, eller om det bare var en 'joke', som flere brugere på Reddit foreslog.

Læs også

Kort efter triumf: Nu raser landsholdsstjernerne

 

.

Dagens Gossip