Søn får at vide, at hans gamle far er død: 10 timer senere får han et overraskende opkald

Ane Sørensen

402 uger siden

|

03/11/2016
Viralt
Modelfoto: Shutterstock
Modelfoto: Shutterstock
David var ikke overrasket over, at faderens tid var kommet. Hans helbred var blevet værre og værre, så han var forberedt på den sørgelige nyhed. Men intet kunne have forberedt ham på den besked, som han fik 10 timer senere.

Dagens topnyheder

De tidligere ungdomskærester Leonard og Hazel Cherry havde været gift i 74 år, da 95-årige Leonard døde omkring klokken 13.00 den 27. oktober 2016.

Det skriver Opposing Views.

Omkring klokken 23.00 samme dag, døde 93-årige Hazel Cherry også. Ifølge barnebarnet Craig Cherry havde Leonard og Hazel Cherry den stærkeste kærlighed, som han nogensinde havde set:

- De to smilede altid og var altid dybt forelskede, siger Craig Cherry.

Foto: KWTX

Parret blev gift i januar 1942 i den amerikanske stat Texas. Leonard Cherry var for nylig blevet dårlig og blev passet på en institution i et par dage, Hazel Cherry var på et plejehjem lige ved siden af.

- Mor havde kørt rundt i byen og købte stadig ind til for to uger siden. Men fars helbred havde været nedadgående i nogle år, siger parrets søn David Cherry og tilføjer:

- Jeg føler mig velsignet over, at fars lidelser er ovre, og jeg føler mig velsignet over, at mor er med ham og ikke behøver at leve alene.

Leonard Hazel var krigsveteran og var udsendt under anden verdenskrig. Efterfølgende havde han et bilværksted, som han drev sammen med sin kone indtil 1980.

Familien har planer om at holde en mindegudstjeneste for Leonard og Hazel Cherry den 4. november 2016.