Søn tager billede af sine forældre som holder hinanden i hænderne for allersidste gang: Historien er rørende

Foto: Facebook

De fleste mennesker, har mistet en person, som de ikke kunne forestille sig, at leve uden. Det er det samme i denne historie, for et ægtepar, som bare måtte se hinanden en sidste gang.

Den 58-årige Jim Minnini fra Brockville, Ontario, blev sendt på hospitalet, efter at kræften i hans lunger, var vendt tilbage for tredje gang.

Denne gang, var der ikke meget håb, det var bare et spørgsmål om tid, før han døde.

Læs også

Par prøvede at sælge nationale atom-hemmeligheder til udenlandsk regeringen: Nu har de fået deres dom

Samme dag, som han blev indlagt på intensivafdelingen, fik hans kone, Cindy, et hjertestop. Hun blev bragt til hospitalet, men ikke det samme hospital, som sin døende mand.

Deres knuste sønner, Chris og Matthew, måtte pendle mellem hospitalerne for, at få så meget tid med begge deres forældre som muligt.

Da Jim hørte om sin kones tilstand, vidste han, at han måtte se hende. Han var ude af stand til, at tale og brugte flere timer på, at skrive en seddel til sygeplejerskerne, hvor han skrev, at han gerne ville se sin kone.

Personalet forstod, at de var nødt til at bringe parret sammen.

“Det var et nemt valg at træffe. Vi var nødt til at bringe disse to mennesker sammen, især når begge var meget, meget syge.” Fortæller Doktor Chris Parker, som arbejder på hospitalet, hvor Jim var indlagt.

Da Cindy var kommet i stabil tilstand, blev hun overført til samme hospital, som hendes mand. Jim var vågen, da Cindy blev flyttet ind på hans værelse. Han holdte hendes hånd, mens hun sov.

I den tid, det tog for Cindy at vågne op, var hendes elskede mand gået bort.

Foto: Facebook

Sønnen Chris tog billeder af forældrene, så Cindy kunne få et minde om deres triste, men meget smukke sidste øjeblik.

“Far ville bare holde ud, indtil mor kom hertil. Han ville ikke dø, før han havde sagt farvel til hende. Det var alt, han ville.” Fortæller Chris, ifølge Sosialnytt.

Cindy Minnnini er nu hjemme og er i bedring. At se billede af hende og Jim i hans sidste øjeblikke, har hjulpet hende med at finde fred.

 

Læs også

Heidi malede sit hus: Fik et chok, da hun gik udenfor næste dag

 

 

 

Dagens Gossip