Som 14-årig kunne han dødløfte en 'babyelefant': Sådan ser Jake ud 8 år senere

Foto: Privat

22-årige Jake slog verdensrekorder i styrkeløft som barn, efter at være blevet 'afhængig' af at træne to timer om dagen.

Han har været kendt som en af verdens stærkeste dreng. Nu er han blevet voksen, og er blevet endnu stærkere, end nogensinde før. Han har desuden indrømmet, at han blev 'afhængig' af styrketræning i en alder af 11 år.

Læs også

Hund vendte hjem med stor overraskelse: Ejeren ringede straks efter hjælp

22-årige Jake Schellenschlager er næsten uigenkendelig set i forhold til billederne, der blev delt i 2014, hvor han satte verdensrekord i styrkeløft for sin vægtklasse. Det skriver Daily Star.

Hvad der dog ikke har ændret sig, er hans store interesse for styrketræning og bodybuilding, der begyndte, da han blev træt af at se på sin far og ældre brødre træne i garagen.

Foto: Instagram

Blot et år senere fortalte han sin far, Chris, at han ønskede at blive kendt som 'verdens stærkeste barn'.

Og i en alder af blot 14 år var han i stand til at dødløfte 300 lbs (136 kg), hvilket er svarende til den gennemsnitlige vægt for en babyelefant.

Mens hans klassekammerater brugte sin fritid på at spille computerspil, blev Jake fra Maryland i USA 'afhængig' af at styrketræne to timer om dagen.

Foto: Instagram

"At være en bodybuilder som barn var en fed følelse. Jeg var omkring det så meget i mine yngre år, og så min fætter Joshua, mine brødre og min far styrketræne i vores hus, da jeg voksede op," sagde Jake til The Sun.

"Jeg havde alle spillekonsollerne der, hvis jeg ønskede at spille, men det var ikke det, jeg ville. Jeg kedede mig konstant, når jeg så dem træne."

"Jeg ville gøre det samme, så en dag begyndte jeg at løfte. Da jeg var 11 år, så jeg min far løfte, og jeg kunne ikke bare se på mere. Jeg var nødt til at gøre det."

"Den dag vidste jeg og min far, at min fremtid ville byde på styrketræning."

Jake insisterer på, at han aldrig blev tvunget til at træne af sine familiemedlemmer, og hans træner sagde, at regelmæssige ture til lægen beviste, at det ikke skadede hans krop.

Foto: Instagram

"Jeg ved, at det er dårligt for leddene, når han stadig vokser. Nogle mener ikke, det er godt at få børn til at vægtløfte for tidligt," sagde han træner Mike Sarni.

"Men Jake klager aldrig over smerter, og han bliver regelmæssigt tjekket."

Jake slog fast, at han ikke blev presset til noget af hverken sin far eller brødre. Derimod var det ham selv, der ville.

"Der var slet ikke noget pres. Det var noget, jeg selv ville gøre," sagde Jake.

"Jeg kunne have spillet computerspil eller været sammen med mine venner, men jeg besluttede, at jeg ville blive verdens stærkeste barn."

Foto: Instagram

Og hans drøm om at blive professionel bodybuilder som voksen er fortsat i live. Og han arbejder hårdt for at realisere den.

"Jeg er stærkere og tungere, end jeg var før. Jeg planlægger at konkurrere i år i både bodybuilding og styrkeløft," lød det fra Jake.

"At være IFBB Pro i bodybuilding har altid været mit mål, og så kom jeg i gang med styrkeløft med hjælp fra min træner Mike Sarni."

"Det var altid frem og tilbage for mig. Jeg kunne aldrig bestemme mig for, hvad jeg ville videre med: bodybuilding eller styrkeløft. Så jeg trænede i begge dele. Jeg har opbygget en masse erfaring med at konkurrere i begge dele gennem årene.

Læs også

8-årig får fjernet øjet på grund af kræft: Du gætter aldrig hvilken protese hun vælger

 

 

Dagens Gossip