Som baby blev han efterladt i en skraldespanden af sin mor og var uønsket: I dag er historien en helt anden

Foto: Youtube

Freddie Figgers havde alle odds imod sig i starten af ​​sit liv. Kort efter fødslen efterlod hans mor ham i en skraldespand. Han har ikke tilladt det at definere, hvem han er.

Da Freddie var ni år kom de spørgsmål, forældre ofte får fra deres børn. "Hvordan var det, da jeg blev født?"

Freddies forældre havde adopteret ham, da han var to dage gammel. Det nyfødte barn blev fundet i en skraldespand. Som forælder skal man så lave en række vurderinger, når barnet spørger.

Freddies plejefar, Nathan, valgte ærlighed.

Læs også

Alle troede, denne 92-årige var ludfattig - men så fandt de hans testamente

“Hør her, jeg skal være helt ærlig over for dig, Fred. Din biologiske mor, hun smed dig væk. "Betty og jeg ønskede ikke at sætte dig igennem plejeprocessen, så vi adopterede dig, og du er min søn," fortalte Freddie til BBC om sin fars svar.

Freddie blev forladt som nyfødt baby. Han lå ved siden af en stor container i Florida.

Parret havde allerede haft mange plejebørn, men da Freddie kun var to dage gammel, besluttede de at adoptere ham som deres egen søn.

De gav ham al den kærlighed, han nogensinde kunne ønske sig - men andre børn kan være brutale, så de øgenavne, de brugte, da de drillede Freddie, afspejlede, hvor han var blevet fundet.

Freddie havde altid været interesseret i teknologi. Som niårig fik han sin første pc. Men den virkede ikke. Den 9-årige åbnede pc'en. Efter en endeløs række af forsøg var det lykkedes ham at ordne de dele, der ikke virkede, og han havde sin egen computer.

Den computer tog al smerten ved at blive mobbet, siger han i interviewet. Og da han var 12, begyndte de andre også at lægge mærke til hans evner. Freddie åbnede et computerværksted.

Herefter startede han sig eget computerfirma. Men ikke længe efter, skete det værste der kunne ske i Freddies liv, der førte hans første virkelige profitable opfindelse. Hans plejefar fik Alzheimers, og han begyndte at gå ud om natten. Men han tog altid sine sko på.

Så Fred lavede en tracker med mikrofon, højtaler og GPS. Da han opdagede, at hans far var forvildet, kunne han - via den tracker, han havde sat på skoen - spørge, hvor han var. Nathan vidste aldrig, hvor han var, men det var her, GPS'en kom ind.

Han solgte sko-trackeren og tjente sine første to millioner dollars. Derfra er drengen i skraldespanden blevet ved med at udvikle ting, som hjælper andre, præcis som hans far Nathan havde lært ham.

Læs også

Godt nyt til flere tusinde danskere: Nyt tillæg giver 3.600 kroner mere om måneden

 

 

Dagens Gossip