Stacey brugte sin vibrator inden hun faldt i søvn: Det fortryder hun nu

Foto: Facebook/Stacey Eales

En ung kvinde havde haft sit yndlingslegetøj i brug, og glemte derfor at gemme det væk, inden hun tog på arbejde. Det fortrød hun dagen efter.

Da Stacey Eales tidligere på måneden kom hjem til sin bolig, opdagede hun noget på gulvet, der ikke lå der, da hun tog hjemmefra.

Det var små lyserøde plastikstykker, der var gnavet i stykker, og der var slet ingen tvivl om, at synderen var hendes hund Bugzy. 

Stacey troede dog, at det var et af hundens egne stykker legetøj, som den havde ødelagt, men i stedet viste det sig, at det var Staceys eget stykke legetøj, og endda hendes yndlings.

Læs også

Pinligt: Ægtepar skal holde naboens pakke. Deres labrador flår den itu, og afslører en stor dildo

Bugzy havde nemlig fundet Staceys vibrator, der har det sjove navn ‘Tracy’s Dog”, og vibratoren var stort set ikke funktionel længere. Det fortæller Stacey selv i et opslag, hun lagde på Facebook kort efter.

“Det var et virkelig godt legetøj, så jeg er virkelig nedtrykt,” fortæller hun ifølge mediet LadBible og fortsætter:

“Jeg kom hjem fra arbejde efter en lang dag, lavede mig selv en kop the og gik op ad trapperne. Jeg så en lille lyserød ting, der lå ved bunden af trapperne og tænkte, at han nok havde ødelagt et af sine egne stykker legetøj.

“Jeg indså så, at han slet ikke har noget lyserødt legetøj, og da jeg kom ind i soveværelset, så jeg stykkerne på gulvet,” fortæller hun.

Foto: Facebook/ Stacey Eales

Havde den i brug aftenen før

Stacey fortæller til de britiske medier, at hun normalt plejer at gemme sin vibrator væk, fordi hun før har vist tendenser til at ødelægge ting. Blandt andet havde den allerede ødelagt den æske, som vibratoren kom i.

Hun glemte dog at gemme vibratoren væk, da hun havde brugt den aftenen før, og derefter faldt i søvn.

“Jeg havde brugt den om aftenen, og faldt i søvn lige efter. Så den lå bare mellem madrassen og siden af min seng,” fortæller kvinden, der dog ikke havde regnet med, at hunden ville have fundet den.

Stacey Eales slutter af med at fortælle, at vibratoren stadig er funktionel, men den fungerer stort set ikke, og derfor bliver den smidt ud. I stedet skal hun have købt sig et nyt stykke legetøj, som hun må være endnu bedre til at gemme væk.

Læs også

Ung pige rystet over indpakningen: Kan du se, hvad hun har købt?

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip