Steve blev anklaget for butikstyveri, men den store bule i hans bukser var bare hans penis

Foto: Shutterstock

En mand fra England blev anklaget for butikstyveri, da personalet så en mistænkelig bule i hans jeans. Det viste sig dog bare at være hans 25 centimeter lange penis.

Et besøg i en herretøjsbutik i Stoke-on-Trent udviklede sig lidt anderledes, end den 47-årige vinduesmontør Steve Whitehurst havde regnet med. Efter at havde købt for mere end 400 pund i butikken, blev han stadig stoppet af en kvindelig butikschef, da hun mistænkte ham for butikstyveri.

Sammen med kæresten, havde Steve Whitehurst handlet i butikken Scotts Menswear, men pludselig bliver han passet op af butikschefen. Hun spørger Steve til bulen i hans bukser. Det udvikler sig til en meningsudveksling, hvor Steve ifølge eget udsagn flere gange fortæller butikschefen, at bulen i bukserne bare er hans penis. Butikschefen er dog insisterende. 

Til sidste smider Steve Whitehurst bukserne og står udelukkende i boksershorts, hvorefter han siger: "Se, jeg har intet at skjule."

Butikschefen er dog stadig ikke tilfreds, og hun spørger Steve, hvad det er for en bule, han har i sine boksershorts. Efter igen at have insisteret på, at det bare var hans penis, kalder butikschefen på en mandlig vagt og beder ham om at gå ind i et aflukke og kigge efter, hvad Steve har i sine bukser.

Steve følger med vagten og viser ham sin manddom. 

Vagten ryster på hovedet og gik ud til butikschefen, der ville høre, om han havde gemt noget i sine short. Til det kunne vagten kun sige 'nej'.

Steve selv kalder oplevelsen for den skøreste oplevelse i sit liv. Han har efterfølgende klaget til virksomheden, der ejer butikken.

Læs også

Far misbrugte 13-årige datter: "Det var hendes fødselsdagsgave"

 

 

Dagens Gossip