Stewardesse afslører: Sådan får du gratis drinks på flyet

Foto: Kat Kamalani/Tik Tok

Stewardessen Kat Kamalani bruger TikTok til at dele tips og tricks, og nu forklarer hun, hvordan man som passager kan få gratis drinks.

Det er ikke nogen hemmelighed, at det er dyrt at leve, men det bidrager også til, at det er en fantastisk følelse, der suser i kroppen, hvis man får noget gratis. 

I dette liv, der er fyldt med daglige udgifter, kan pengepungen hurtigt blive lettere, så hvis man får tilbudt noget uden at skulle betale, så kan det såmænd være med til at gøre en forskel.

Læs også

Utrolig måde at rejse: Kvinde sparer 135.000 kroner ved at passe katte

Det er derfor ikke overraskende, at mange mennesker udnytter diverse lifehacks, så man nemmere kan få et lækkert tilbud, hvilket kan bruges i supermarkedet, men også under flyveturen. 

Kat Kamalani, en stewardesse fra Amerika, der har over 622.000 følgere på TikTok, har været flittig til at dele ud af kabinepersonalets hemmeligheder i sine videoer.

Hun har for nylig forklaret i sin nye video, hvordan man kan få gratis drinks.

Det er såmænd meget simpelt, da man blot skal være ærlig over for stewardessen. 

Foto: Kat Kamalani/Tik Tok

Hun fortæller i videoen, der er endt med at gå viralt, siger hun følgende: 

"Har du lyst til at vide, hvordan du kan få gratis drinks? Jeg arbjeder som sterwardesse, og nu skal jeg fortælle dig hemmeligheden. Dette er klart den bedste metode, du kan bruge for at få gratis drinks, når du skal ud at rejse." 

"Hvis du sidder i dit sæde, så skal du tjekke om skærm og luftkonditionering virker. Men hvis ud bare finder et eller andet, der er ødelagt, og som vi ikke kan fikse, så kan vi give dig gratis drinks for at kompensere for hvad end, der er ødelagt." 

Hun fortæller efterfølgende, at det derfor er vigtigt, man ikke holder sig tilbage, men at det ligeså er vigtigt, at man holder den gode tone og opfører sig høfligt. 

Kat fortæller, at man ikke vil få gratis drinks, hvis man er uhøflig og ond. 

Læs også

Fie Laursens nye kæreste chokerer: Smidt ud af 'Paradise Hotel' for at knalde for meget