Svigermor forsøger at spolere bryllup, fordi hun ikke kan lide sønnens brud: Folk taber kæben, når de ser hvordan

Skrevet af Kamille Isaksen

29/02/2024
Foto: X / fulanodeobregon
Foto: X / fulanodeobregon
Ikke i sin vildeste fantasi kunne bruden have forberedt sig på, hvad der ville ramme hende.

Dagens topnyheder

Det lyder som en ond drøm eller en rigtig typisk Hollywood film, hvor svigermoren ikke er tilfreds med sin svigerdatter og derfor tyer til alternative metoder. 

I en mexicansk by blev et ungt pars bryllupsdag forvandlet til et mareridt, da brudgommens familie forsøgte at sabotere ceremonien på den mest chokerende måde. Alexandra og hendes forlovede havde set frem til deres store dag, men intet kunne forberede dem på de hændelser, der fulgte.

Det skriver New York Post.

Alexandra, der kom fra en beskeden baggrund, var blevet mødt med mistro fra sin kommende svigerfamilie, som havde håbet på, at deres søn ville gifte sig ind i en velhavende familie. Trods modstand og trusler fra svigerfamilien, herunder et forsøg på bestikkelse for at få hende til at forlade sin forlovede, forblev parret fast besluttede på at gennemføre deres bryllup.

På bryllupsdagen, lige som Alexandra trådte ind i kirken, blev hun og de tilstedeværende chokeret, da flere dåser rød maling blev kastet mod hende, hvilket efterlod hendes smukke hvide kjole plettet og ødelagt. "Ved første øjekast troede gæsterne, det var blod." Denne handling var kulminationen på en længerevarende chikanekampagne fra svigerfamiliens side.

Men Alexandra lod sig ikke knække. Hun vendte hjem, skiftede til en guldkjole, og parret fortsatte deres bryllupsdag som planlagt. Dette viste sig dog ikke at være slutningen på svigerfamiliens forsøg på at ødelægge deres lykke. Efterfølgende forsøgte de at sabotere parrets bryllupsrejse ved at skjule brudgommens pas og angiveligt bestikke rejsebureauet.

Til trods for disse udfordringer lykkedes det parret at tage på bryllupsrejse, og de blev mødt med støtte fra deres lokalsamfund, som tog afstand fra svigerfamiliens handlinger.

Foto: Fulanodeobregon / X